دسته‌ها
آرشیو گردشگری مازندران

برداشت گل نرگس از مزارع مازندران

رایحه و بوی خوش گل‌های زیبای نرگس در مازندران پیچیده است و نرگس زار‌ها در روز‌های سرد زمستانی جلوه چشم نوازی به دشت‌ها و مزارع این استان داده است. شهرستان جویبار کانون کشت گل نرگس، این گل خوش رنگ و بو در مازندران است. در سال جاری به میزان ۹۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان مازندران به کشت گل‌های نرگس اختصاص یافته و شهرستان جویبار با بیش از ۶۵ هکتار سطح کشت، بیشترین سهم از برداشت گل نرگس در مازندران را داراست.

عکاس (محمد سلطانی) منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *