دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

مراسم افتتاح قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان مازندران

مراسم افتتاح قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی مازندران و معارفه “حسین حسین زاده” به عنوان مسئول و “محمدحسن سیفی” به عنوان جانشین و قائم مقام این قرارگاه در استان با حضور سردار نوعی اقدم فرمانده قرارگاه کشور در ساری برگزار شد.

عکاس(خلیل دردانه) منبع: خزرنما

باحضور مقامات ارشد قضایی ، اجرایی و نظامی استان قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان مازندران آغاز به کار کرد.
در این آئین که با حضور داود گودرزی دبیر قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور و رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران ، سردار نوعی اقدم فرمانده قرارگاه حضرت زینب(س) و از فرماندهان جبهه مقاومت، سردار مسلمی فرمانده سپاه کربلا مازندران، حجت الاسلام موسوی معاون قضایی و معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان و سیدعباس حسینی مدیرکل دفتر امور اقتصادی استانداری و سایر مقامات ارشد قضایی ، اجرایی و نظامی استان و مسئولین قرارگاه در شهرستانهای مازندران و گلستان در محل سپاه کربلا مازندران برگزار گردید ، قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان مازندران رسماً آغاز به کار کرد.
در پایان مراسم حسین حسین زاده به عنوان مسئول قرارگاه و محمدحسن سیفی به عنوان جانشین و قائم مقام قرارگاه مفاسد اقتصادی استان معارفه شدند.

قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی به عنوان یک مجموعه مردم نهاد، بدون وابستگی به حزب یا نهادخاص برآن شده که با هدف مبارزه با مفاسد اقتصادی در مسیر ریشه کن کردن فساد و سالم سازی اقتصاد ایران اسلامی گام بردارد.

روش فعالیت قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی، احصای مسائل و راهکارها از طریق تشکیل میزهای تخصصی، برگزاری جلسات کارشناسی منظم، مصاحبه با صاحب نظران و رصد اتفاقات و تحولات اقتصادی کشور می باشد. 

2 دیدگاه دربارهٔ «مراسم افتتاح قرارگاه مبارزه با مفاسد اقتصادی استان مازندران»

سلام. خدا رحمت کنه شهید رییسی رو بابت راه اندازی این قرارگاه. ان شاالله موفق باشید و اجرتون با امام زمان. افراد زیادی رو میشناسم که میتونن کمک کنن و مؤثر باشن. جوانان مومن و متخصص و صاحب نظر و ایده پرداز و انقلابی و مخلصی که نتونستن در هیچ جایی جذب بشن و توسط نفوذی هایی که در سازمان های مختلف هستن رد شدن. بنده حقیر هم یکی از اون جوانان هستم. یه سوال داشتم و اگه جواب تون قانع کننده بود ، من و همه دوستانم تا پای جان درخدمتیم. سوالم اینه: قرارگاه چطور و از چه طریقی و با چه روشی متوجه تخلفات و فساد مسئولین در سازمان ها میشه؟ آیا قرارگاه قدرت اجرایی لازم برای برخورد با مفسدین داره و چقدر دستش باز هست؟ اگه همون اداراتی که دارن برای برخورد با فساد با قرارگاه همکاری میکنن ، خودشون فساد کنند تکلیف چیه؟ مثلا اگه جهاد کشاورزی و منابع طبیعی زمین خواری کردن قرارگاه چیکار میتونه بکنه؟ ده ها پیشنهاد
دارم: قرارگاه علاوه بر مفاسد اقتصادی ، باید با مفاسد اداری اعم از رانت و پارتی بازی و…. هم برخورد کنه و این دوتا مکمل هم هستن و نمیشه فقط با یکی ازین دوتا فساد و مفسدین رو از بین برد. اولویت اصلی قرارگاه باید شناسایی و حذف نفوذی ها از تمام سازمان ها باشه. قرارگاه باید مستقل باشه و هیچ سازمان امنیتی و قضایی و نظارتی نباید در کارهاش دخالت کنه و سازمان های اطلاعاتی فقط باید به عنوان مراجع رسمی و دولتی که متولی برخورد با فساد هستن هماهنگی ها رو برای اینکه موازی کاری نشه انجام بده. قرارگاه باید به اسناد و اطلاعات سازمان ها دسترسی داشته باشه ، البته به صورت کنترل شده و محدود. و………..
یاعلی

ان شاالله موفق و موید باشید همه برادران خصوصا برادر ارجمند جناب دکتر محمدحسن سیفی که انصافا هم در کارهای مدیریتی هم اجرایی مخصوصا جهادی تلاش قابل توجه و شایان ذکری داشته اند. همچنین ایشان فرزند رزمنده جانباز حجت الله سیفی و اخوی بسیجی رزمنده محمد مهدی سیفی که سابقه طولانی و درخشانی در دفاع از کیان این آب و خاک و پرچم مقدس ایران داشتند. امیدواریم که سران کشور ازین مدیران تحصیلکرده و انقلابی و مردمی بیشتر در امور اجرایی خصوصا نظارتی بهره ببرند. من الله توفیق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *