فصل طلایی شدن خوشههای شالیزارهای مازندران و فصل برداشت برنجهای خوش عطر و طعم، آغاز شده است. نود درصد شالیزارهای استان مازندران در مرحله خوشه دهی قرار گرفته و برداشت رسمی شالی نیز در این استان سرسبز، در حال انجام است.
عکاس(کیوان یوسف پوری) منبع: خبرگزاری صداو سیما
برداشت برنج، در بیش از ۱۶۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان از جمله روستای بیشه سر شهرستان بابل و شهرستان بابلسر، در حال انجام است. چهل درصد برنج کشور در استان مازندران تولید و تأمین میشود. برنج از مهمترین غلات و اقلام غذایی کشور و به ویژه در مازندران است و این استان رتبه نخست را در میان سایر استانهای کشور، در تولید برنج را دارد.