«کلوچه فومن» سوغاتی جذاب، برای گردشگران است که به دلیل عدم استفاده از مواد نگه دارنده در داخل آن از سالمترین شیرینیها به شمار میرود.
عکاس(میلاد تلاوتی) منبع: خبرگزاری مهر
این محصول خوشمزه که پیشتر به نان «قندی» شهرت داشته و در نانواییهای فومن به تعداد محدودی پخت میشد به مرور زمان به یکی از بهترین کلوچههای خوشطعم کشور تبدیل شده که پیشینیان نخستین پخت آن را مربوط به سالهای دوره پهلوی اول میدانند.
«کلوچه فومن» با ترکیبات خاصی تهیه شده و نوعی کلوچه مغز دار بوده که از دولایه تشکیل شده که لایه داخل با لایه بیرون کامل متفاوت و حاوی مغز گردو، جوز هندی، دارچین، هل، شکر و روغن (حیوانی) است برخی از کلوچهپزان نیز با گردو و یا پسته آن را تزئین کرده و به وسیله مهر نقش دار میکنند.