نشست خبری محمدرضا میرزایی به مناسبت «هفته ملی جوانی جمعیت» برگزار شد.
عکاس(زینب ذبیحی) منبع: خزرنما
محمدرضا میرزایی در نشست خبری به مناسبت «هفته ملی جوانی جمعیت» افزود: براساس اطلاعات و آمارهایی که وجود دارد حدود ۱۵درصد زوجین مازندران نابارور هستند و درگیر این مشکلات می باشند.
به گزارش ایرنا،وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه کشوری جوانی جمعیت، پارسال برای یک هزار و ۱۰۰ زوج نابارور مازندران سه میلیارد و یکصد میلیون تومان هزینه درمان پرداخت شد.
مدیر کل بیمه سلامت مازندران با تاکید بر اینکه این میزان پرداخت هزینه درمان و تعداد زوج هایی که روند درمان آنها پیگیری می شد اقدام قابل توجهی به شمار نمی آید، گفت : بخش اصلی این موفقیت نبودن لازم در این خصوص به بی رغبتی و یا کم رغبتی مراکز خصوصی درمان و همچنین تمایل نداشتن زوجین برای پیگیری درمان آنها می باشد.
وی اظهارداشت: پیش از این تنها یک مرکز درمان ناباروری در مازندران فعالیت داشت که با تلاش ها و پیگیری های انجام شده این تعداد به هفت مرکز افزایش یافته است.
میرزایی ادامه داد : به طور نمونه در مرکز درمان ناباروری بیمارستان امام خمینی (ره) در ساری به عنوان مهمترین و بزرگترین مرکز استان در این حوزه ماهانه ۲۰ زوج برای درمان مراجعه می کنند.
بیشتر بخوانید
- چند قدم تا پایان تکمیل مرکز درمان نازایی در مازندران
- عزم دولت براجرای کامل تنها مرکز درمانی تخصصی ناباروری مستقل کشور در بابل
- ناباروری ۱۱ هزار زوج، ابرچالش بهداشت و سلامت مازندران
- سایه سنگین کاهش فرزندآوری بر جمعیت مازندران
وی با اشاره به وجود یک میلیون و ۷۰۰هزار بیمه شده سلامت در مازندران گفت که ۸۱ درصد بیمه های استان رایگان هستند که ۹۰۰ هزار روستایی وساکن شهرهای زبر ۲۰خانوار می باشند و ۴۸۰هزار نفر از صندوق بیمه همگانی بیمه هستند.
مدیر کل بیمه سلامت مازندران سرانه بیمه سلامت به ازای هر نفر را ماهانه ۱۱۹هزار تومان اعلام کرد و گفت:
حق بیمه برای سه دهک اول رایگان است.
وی اظهارداشت : پیش بینی می شود در حال حاضر ۳۰ هزار نفر از بیمه برخوردار نباشند که اغلب در مناطق دورافتاده هستند.
میرزایی گفت : پارسال ۱۳۵هزار نفر در مازندران بیمه رایگان شدند.
وی ادامه داد : دراستان مازندران ۲ هزار و ۶۷۰موسسه طرف قرارداد در استان فعالیت دارند که پارسال یک هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان به این موسسات پرداخت شد
مدیر کل بیمه سلامت مازندران اضافه کرد : در خصوص بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از حمایت های صندوق دولت به همین نام پارسال ۵۷میلیارد تومان هزینه درمان سیستمی پرداخت شد و ۲۴میلیارد تومان هزینه درمان بازای تحویل اسناد پزشکی به سه هزار و ۵۰۰ بیمار پرداخت شد.
وی گفت : ۶۰درصد هزینه های پرداختی از این صندوق در مازندران به بیماران سرطانی پرداخت شده است.
میرزایی اظهار داشت : بیمه سلامت مازندران پارسال ۳۴۰میلیارد تومان برای هزینه دارو پرداخت شد در حالیکه سال ۱۴۰۰میزان هزینه دارو پرداختی ۱۰۴ میلیارد تومان بود.
وی گفت : پیش بینی می شود امسال بدلیل افزایش قیمت دارو، ۷۰۰ میلیارد تومان هزینه دارو در مازندران از سوی بیمه سلامت پرداخت شود.