دسته‌ها
آرشیو گردشگری گیلان

نشاکاری برنج در شالیزارهای گیلان

عمل انتقال نشا برنج از خزانه به زمین اصلی برای انجام عمل کاشت را نشاکاری می‌نامند.

عکاس(رضا گلچین)منبع:خبرگزاری ایسنا

در استان‌های شمال کشور عملیات نشاکاری معمولا در اردیبهشت‌ماه شروع می‌شود. در این موقع نشاها به اندازه طبیعی خود یعنی ۲۰ تا ۲۵ سانتی‌متر رسیده و دارای ۴ تا ۵ برگ هستند.

برای انجام نشاکاری، باید نشاها از خزانه کنده شده و به زمین اصلی منتقل شوند.

قبل از کندن نشاها خزانه باید کاملاً آبیاری شود تا عمل کندن نشاها به آسانی صورت گرفته و به ریشه‌ها آسیبی وارد نگردد.

نشاها به دقت و آرام از داخل خزانه کنده می‌شوند و علف‌های هرز آن جدا می‌گردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *