دسته‌ها
آرشیو گردشگری گیلان

نشاء سنتی برنج در شالیزارهای گیلان

نشاء برنج هرساله از اوایل اردیبهشت به دو روش سنتی و مکانیزه در شالیزارهای گیلان انجام می‌شود. نشاءکاری یکی از مراحل کشت برنج است که در آن جوانه برنج که پیش از این در خزانه آماده شده توسط شالیکاران در زمین کشت می‌شود. گیلان دارای ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار است که هر سال حدود ۷۵۰ تا ۸۵۰ هزار تن برنج سفید تولید می‌کند.

عکاس(میلاد تلاوتی) منبع: خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *