دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

فرایند تولید کنسانتره پرتقال در رامسر

میوه پرتقال که از خانواده مرکبات به شمار می رود را بدون شک می توان یکی از محبوب ترین میوه ها دانست. از میوه پرتقال به شیوه های مختلفی مانند میوه خشک شده، آبمیوه، فرآورده های پرتقالی و … استفاده می شود. کنسانتره به‌عنوان یک فرآورده غذایی تغلیظ‌شده در تولید انواع آبمیوه، شربت‌ها و نوشیدنی‌های میوه‌ای کاربرد فراوانی دارد زیرا همیشه امکان استفاده از میوه‌های تازه وجود ندارد ولی بواسطه کنسانتره، این نوشیدنی‌ها را می‌توان در زمان‌های مختلف استفاده کرد.

عکاس(غلامرضا شمس ناتری)منبع: خبرگزاری فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *