دسته‌ها
آرشیو خبری گردشگری مازندران

دروی برنج در شالیزاری های مازندران

بعد از چندین ماه تلاش، برنج کاران مازندرانی ثمره و دست رنج خود را برداشت کردند. استان مازندران با داشتن ۲۱۵ هزار هکتار اراضی شالیزاری، ۴۲ درصد برنج کشور را تولید می‌کند.

عکاس(هدا کاشی پور) خبرگزاری فارس

انواع برنجی که بیشتر در استان مازندران کشت میشود شامل (هاشمی، بینام، فجر، شیرودی، طارم، ندا و… ) می‌باشد.

برنج طارم و هاشمی که از پسنده‌ترین گونه‌های استان مازندران است در قسمت‌های مرکزی مازندران مانند شهرستان‌های بابلسر، محمودآباد، جویبار و فرویدونکار که شرایط آب و هوایی گرم و مرطوبی دارند کشت می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *