دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

تبلیغات شهری کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس در قائم شهر

تبلیغات شهری عمران عباسی کالی، مصطفی معلمی، کمال علیپور و علی کشوری چهار نامزد در حوزه انتخابیه قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در قائم شهر در حال انجام می باشد.

عکاس(زهرا تیموری) منبع: خزرنما

 سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران گفت: در حوزه انتخابیه قائم شهر که شامل پنج شهرستان است ۴۱۶ صندوق اخذ رای ثابت و سیار برای انتخابات پیش رو فعال خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، قاسم عزیززاده گرجی روز سه شنبه در حاشیه ستاد انتخابات مازندران در جمع خبرنگاران گفت: در مازندران در حوزه انتخابیه قائم شهر، جویبار، سوادکوه، سوادکوه شمالی و سیمرغ چهار داوطلب در حال رقابت هستند که ۲ نفر به کرسی مجلس راه می یابند.

وی اظهار داشت: تعداد حوزه‌های اصلی و فرعی این حوزه انتخابیه ۱۰ حوزه است که پنج فرمانداری و ۵ بخشداری با مرکزیت فرمانداری قائم شهر در این حوزه‌ها فعالیت می‌کنند.

گرجی با بیان این مطلب که ۴۱۶ شعبه اخذ رای در روز جمعه پیش رو در حوزه انتخابیه قائم شهر فعال خواهد شد، خاطرنشان کرد: از این مقدار ۳۰۸ شعبه ثابت، ۱۰۸ شعبه سیار، ۱۹۵ شعبه شهری، ۲۲۱ شعبه روستایی است که برای اخذ آرا در نظر گرفته شد.

رییس ستاد انتخابات مازندران گفت: در ۴۴ حوزه انتخابیه سراسر کشور بیشترین آمار شعب های اخذ رای مربوط به استان مازندران است.

رئیس ستاد انتخابات مازندران با بیان این مطلب که بر اساس قانون، هیات استانی بررسی تبلیغات انتخابات در مرحله اول و دوم شکل گرفت، بیان داشت: مهم‌ترین تصمیمات این هیات ضبط برنامه‌های تبلیغاتی، مناظره تبلیغاتی و تعیین تعرفه استفاده از اماکن دستگاه‌های دولتی، برگزاری جلسات منظم و مستمر هیات های اجرایی در حوزه های انتخابیه، ارتباط و تعامل لازم با هیات نظارت استان و شهرستان‌ها، دریافت ۱۳۷۹ دستگاه صندوق اخذ رای و توزیع آن در ۵ شهرستان هدف، بازنگری و تثبیت نمایندگان فرماندار و عوامل اجرایی، برگزاری ۵ دوره آموزش انتخابات تمام الکترونیک در شهرها می‌باشد.

عزیززاده گرجی افزود: ویژگی این دوره نسبت به مرحله اول در این است که قائمشهر جزو ۸ حوزه انتخابیه کشوری است که قرار است فرایند انتخابات به صورت کامل الکترونیکی برگزار شود.

این مقام مسوول تصریح کرد: برگزاری الکترونیکی انتخابات از یک جهت برای دوره‌های بعدی انتخابات برای این ۵ فرمانداری فرصت مغتنمی شد و باید به فال نیک گرفت و از جهت دیگر باید حساسیت خیلی زیاد به درستی این ماموریت را انجام داد.

به گزارش ایرنا، بنا به اعلام ستاد انتخابات کشور، کلیات برنامه زمان‌بندی مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به شرح زیر است:

۱. تعیین تعداد و محل استقرار شعب اخذ رأی (۲۱/فروردین/۱۴۰۳ تا ۲۷/فروردین/۱۴۰۳)

۲. صدور دستور تجدید انتخاب معتمدین هیأت اجرایی (۲۸/فروردین/۱۴۰۳)

۳. اطلاع رسانی فهرست امکانات، تسهیلات و برنامه زمانبندی، هزینه استفاده از آنها و نحوه مراجعه نامزدها توسط هیأت بررسی تبلیغات استان (حداکثر دو هفته قبل از شروع تبلیغات ۳۰/فروردین/۱۴۰۳)

۴. انتخاب اعضای شعب ثبت نام و اخذ رأی توسط هیأت اجرایی و معرفی به فرماندار یا بخشدار جهت صدور حکم (۲۹/فروردین/۱۴۰۳ تا ۰۷/اردیبهشت/۱۴۰۳)

۵. انتشار آگهی اسامی نامزدهایی که به مرحله دوم راه یافته‌اند در سراسر حوزه انتخابیه توسط فرمانداران مراکز حوزه‌های انتخابیه مربوطه(اطلاع رسانی عمومی از طریق رسانه های عمومی و صداوسیمای مرکز استان) (۱۱/اردیبهشت/۱۴۰۳)

۶. انتشار آگهی انتخابات در سراسر حوزه‌های انتخابیه‌ای مرحله دوم توسط هیأت‌های اجرایی مراکز حوزه انتخابیه مربوطه (اطلاع رسانی عمومی از طریق رسانه های عمومی و صداوسیمای مرکز استان) (۱۱/اردیبهشت/۱۴۰۳)

۷. صدور احکام اعضای شعب اخذ رأی مرحله دوم و دعوت از آنان جهت شرکت در جلسه توجیهی (۱۱/اردیبهشت/۱۴۰۳ تا۲۰/اردیبهشت/۱۴۰۳)

۸. تبلیغات انتخاباتی نامزدها و طرفداران آنان (از ساعت ۰۰:۰۰ روز پنجشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۳ تا ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۰) (۱۳/اردیبهشت/۱۴۰۳ تا ۲۰/اردیبهشت/۱۴۰۳)

۹. ثبت کلیه فرآیندها و امکانات الکترونیکی برای برگزاری انتخابات کاملاً الکترونیکی و تأیید شورای نگهبان (یک هفته قبل از روز اخذ رأی ۱۴/اردیبهشت/۱۴۰۳)

۱۰. صدور کارت جهت حضور نمایندگان نامزدها در شعب اخذ رأی از سوی هیات نظارت مربوطه (۱۸/اردیبهشت/۱۴۰۳ تا ۲۰/اردیبهشت/۱۴۰۳)

۱۱. ممنوعیت تبلیغات انتخاباتی نامزدها و طرفداران آنان (ممنوعیت از ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۲۰/۰۲/۱۴۰۳ آغاز می‌شود.) (۲۰/اردیبهشت/۱۴۰۳)

۱۲. اخذ رأی از واجدین شرایط (۲۱/اردیبهشت/۱۴۰۳)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *