دسته‌ها
آرشیو گردشگری گیلان

برداشت چای بهاره در گیلان

با نزدیک شدن به اواسط بهار،برداشت و فرآوری چای در باغات استان گیلان آغاز شده است.

عکاس( امید رجبی پور) منبع: خبرگزاری تسنیم

فرق چای بهاره با چای تابستانه و چای پاییزه در این است که چای برداشت شده از باغات شمال کشور در فصل بهار از یک تلخی و طعم گس بیشتری نسبت به چای‌های تولید شده در فصل تابستان و چای پاییزی برخوردار است گیلان و مازندران ۵۵هزار خانوار چایکار و ۲۵هزار هکتار باغ چای دارد و نود درصد چای کشور در استان گیلان تولید می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *