دسته‌ها
آرشیو

بازدید استاندار مازندران از سد بتونی گلورد در منطقه‌ هزارجریب نکا

استاندار مازندران با حضور در منطقه‌ی هزارجریب نکا از سد گلورد بازدید کرد و دستوراتی برای رفع مشکلات این پروژه صادر کرد.

عکاس(سعید منصوری)منبع خبرگزاری آوای خزر

نماینده عالی دولت در مازندران در بازدید از سد گلورد نکا، این طرح بزرگ را نمونه فاخری از هنر – صنعت عنوان کرد که به دست تکنسین‌های داخلی طراحی شده و روز‌های پایانی ساخت را می‌گذراند.

استاندار مازندران نیمروز را به بازدید از سد بتونی گلورد که دو شهرستان بهشهر و نکا متاثر از روند ساخت آن هستند، اختصاص داد.

او در این بازدید ۴ ساعته که معاون عمرانی استاندار، نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه و فرمانداران بهشهر و نکا نیز او را همراهی می‌کردند؛ از بخش‌های مختلف سد گلورد بازدید کرد و در گفتگو با پیمانکاران و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران، روند اجرایی این طرح را از نزدیک مورد بررسی قرار داد.

همچنین مقام عالی دولت در استان مازندران، مشکلات روستا‌های حاشیه سد گلورد را از حجت‌الاسلام قنبر اکبری معتمد محلی جویا شد.

سید محمود حسینی‌پور با اشاره به کار بزرگی که در اجرای این سد انجام شده است، آن را نمونه فاخری از هنر – صنعت عنوان کرد که بیش از ۱۰۰ مهندس کشور در این طرح حضور داشتند.

او با بیان اینکه پیوست گردشگری در سد گلورد ایجادکننده اشتغال است، از جوانان منطقه خواست که از همین حالا به دنبال مجوز بومگردی باشند تا با بهره‌برداری و آبگیری از سد، برای جذب گردشگر آمادگی داشته باشند.

استاندار مازندران از سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان نیز خواست که اولا در ساخت مسجد به لحاظ اینکه مورد استفاده گردشگران قرار می‌گیرد و هم در صدور مجوزات با مسوولان محلی همکاری کند.

نماینده عالی دولت در مازندران با اعلام اینکه ۸۰ درصد از سد گلورد ساخته شده است، یکی از امتیارات مهم آن را در حال احداث بودن پل دسترسی روستا‌های حاشیه سد عنوان کرد که کارکرد‌های مختلفی دارد.

حسینی‌پور تاکید کرد که این پل دسترسی باید محور گردشگری و طبیعت‌گردی شود و چیزی مشابه پل طبیعت در تهران باشد.

پس از برنامه بازدید، استاندار و هیات همراه به بررسی مشکلات روستا‌های حاشیه سد پرداختند.

آوای خزر – آزاده بابانژاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *