دسته‌ها
آرشیو خبری گلستان

کارخانه تولید رب گوجه فرنگی در استان گلستان

صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد روستاییان، بالا بردن بهره وری بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال صنعتی در مناطق روستایی و نیز به عنوان جزئی از فرآیند توسعه روستایی ایفای نقش می‌کند.

عکاس(نادیا پُرماه) منبع: خبرگزاری مهر

مزیت دیگر صنایع تبدیلی، افزایش ذخایر غذایی و کاهش ضایعات است. با تبدیل مواد اولیه به محصولات نهایی، می‌توان از فاسد شدن و هدر رفتن آن‌ها جلوگیری کرد.

شرکت کشاورزی و دامپروری ران متعلق به بنیاد مستضعفان با راه اندازی کارخانه رب گوجه فرنگی در آزادشهر استان گلستان با تجهیزات و ماشین آلات و اشتغال پایدار ۲۰ نفر روزانه حداقل ۲۵۰ تن گوجه کشاورزان استان گلستان و استان‌های همجوار را دریافت می‌کند.

این واحد تولیدی دارای آزمایشگاه صنایع غذایی مجهز با قابلیت آزمایش کلیه محصولات غذایی مانند رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، کنسرویجات و لبنی را دارد.

3 دیدگاه دربارهٔ «کارخانه تولید رب گوجه فرنگی در استان گلستان»

این رب که درست می کنند درسه که شستشو انجام میدهند گوجه بادم می ریزند شاید گوجه ظهرش سالم توش خراب کنه همه قافیه رنگ خوراکی میزنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *