دسته‌ها
آرشیو خبری گلستان

کارخانه تولید رب گوجه فرنگی در استان گلستان

صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی، ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی، افزایش سطح درآمد روستاییان، بالا بردن بهره وری بخش کشاورزی و افزایش سهم اشتغال صنعتی در مناطق روستایی و نیز به عنوان جزئی از فرآیند توسعه روستایی ایفای نقش می‌کند.

عکاس(نادیا پُرماه) منبع: خبرگزاری مهر

مزیت دیگر صنایع تبدیلی، افزایش ذخایر غذایی و کاهش ضایعات است. با تبدیل مواد اولیه به محصولات نهایی، می‌توان از فاسد شدن و هدر رفتن آن‌ها جلوگیری کرد.

شرکت کشاورزی و دامپروری ران متعلق به بنیاد مستضعفان با راه اندازی کارخانه رب گوجه فرنگی در آزادشهر استان گلستان با تجهیزات و ماشین آلات و اشتغال پایدار ۲۰ نفر روزانه حداقل ۲۵۰ تن گوجه کشاورزان استان گلستان و استان‌های همجوار را دریافت می‌کند.

این واحد تولیدی دارای آزمایشگاه صنایع غذایی مجهز با قابلیت آزمایش کلیه محصولات غذایی مانند رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، کنسرویجات و لبنی را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *