مسعود نصرتی معاون عمرانی وزیر کشور جهت بررسی مسائل و مشکلات شهرداریها و دهیاریها به مازندران سفر کرد.
عکاس(مهدی صفری) منبع: خزرنما
نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرداریها و دهیاریهای شهرستانهای ساری و میاندورود با حضور مسعود نصرتی معاون عمرانی وزیر کشور در سالن کنفرانس صنایع چوب و کاغذ مازندران برگزار شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات شهرداری ،ساری نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرداریها و دهیاریهای شهرستانهای ساری و میاندورود با حضور مسعود نصرتی معاون عمرانی وزیر کشور علی بابایی کارنامی و عالیه زمانی نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی علیرضا دادبود معاون عمرانی استاندار مازندران معاون دادستان محمد علی توبخت فرماندار، ساری مرتضی بربسته سرپرست شهرداری مرکز استان حمید هاشمی مدیر عامل سازمان همیاریهای مازندران پرویز شعبانی رئیس شورای اسلامی شهر ساری و دیگر مسئولان در سالن جلسات صنایع چوب و کاغذ مازندران برگزار شد.
در ادامه نیز سرپرست شهرداری ساری به همراه معاونین و رئیس شورای اسلامی شهر در جلسهای جداگانه فرایند عملیات اجرایی نیروگاه زباله سوز از مهمترین پروژههای زیست محیطی مرکز استان را برای معاون عمرانی وزیر تشریح کردند.
مساعدت وزارت کشور برای تسریع در ساخت نیروگاه زبالهسوز ساری
مسعود نصرتی در نشست در حاشیه جلسه مدیریت پسماند مازندران در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: شاهد ورود میلیونها مسافر در مازندران بهصورت سالانه هستیم و برای تسهیل امور، قیر رایگان و همینطور تأمین منابع مالی در تکمیل زبالهسوز ساری در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: بودجه شهرداریها ۱۹ تا ۲۳ درصد از بودجه عمرانی کشور بیشتر است؛ با این وجود شاهدیم شهرداریها با مشکلات زیادی روبرو هستند.
مسعود نصرتی گفت: با راهاندازی صندوق مدیریت شهری و روستایی کشور و همکاری دولت و مجلس، بسیاری از مشکلات مدیریت شهری و روستایی کشور برطرف خواهد شد.
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور با تأکید بر اختصاص اعتباراتی به این صندوق تأکید کرد: بر اساس قانون، یک درصد از مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی و شرکتها، به این صندوق اختصاص مییابد.
نصرتی میزان سرمایهگذاری در این صندوق را ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد ریال در طی یک سال عنوان کرد.
وی با بیان اینکه صندوق مدیریت شهری و روستایی کشور با اجرای این قانون در سه تا چهار سال، یک شبکه بانکی خواهد شد، بیان کرد: در این امر بهمرور توان اجرای طرحهای سرمایهگذاری ایجاد میشود و اقساطی که توسط شهرداریها و دهیاریها از محل تسهیلات پرداخت میشود به این صندوق اختصاص خواهد یافت.
معاون عمرانی و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور ادامه داد: در مجموعه مدیریت شهری و روستایی ضعفهایی وجود دارد که قرار بود در برنامههای پنجم، ششم و هفتم توسعه وظایفی به مجموعه مدیریت شهری و روستایی کشور واگذار شود، اما این مهم محقق نشد.
نصرتی بر بازنگری در قوانین شهرداریها و دهیاریها تأکید کرد و گفت: لازم است مشکلات مدیریت شهری و روستایی در بدنه مجموعه مطرح و رسیدگی شود.
وی با اشاره به طرح مشکلات و انعکاس آن به وزارت کشور خاطر نشان ساخت: امیدواریم برای رفع مشکلات تدابیر ویژهای اتخاذ شود.
زباله های تولید شده مازندران در ۲۷ نقطه از مناطق جنگلی، ساحلی و حاشیه رودخانه ها دفن می شود و این وضعیت عامل تهدید کننده بهداشت عمومی، سلامت مردم و خسارت های جبران ناپذیری به محیط زیست وارد می کند به گونه ای که این وضعیت نگرانی خیلی از حامیان محیط زیست این خطه شمالی را برانگیخته است.
حدود ۷۵ درصد زباله های تولیدی در شمال کشور بویژه خطه مازندران تر و بقیه خشک است و در این میان حدود ۱۷ تا ۲۰ درصد آن غیرارزشمند و یا به عبارتی پسماند است و تنها نقش کلیدی نیروگاه زباله سوز امحای این زباله های آسیبرسان است.
هم اکنون روزانه به طور میانگین چهار هزار تن و در فصول گردشگری ۲ برابر این مقدار زباله در مازندران تولید می شود به طوری که سرانه تولید زباله استاندارد مقدار ۳۵۰ گرم است و این میزان در مازندران حدود ۸۰۰ گرم است.
بازدید از روند احداث نیروگاه زباله سوز و سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساری، شرکت در جلسه رسیدگی به آخرین وضعیت پروژه نیروگاه زباله سوز و همایش شهرداران استان مازندران در سالن شهید رجایی استانداری از دیگر برنامه های این مدیر کشور در ساری بود.
یک پاسخ به «سفر معاون عمرانی وزیر کشور به مرکز مازندران»
سلام
برای چندمین بار میگیم.روستای چمن مکارود اب شرب وجود ندارد با توجه به جز بافت بودن روستا دلیل این کوتاهی مشخص نیست.لطفا یه مقام یا مسوول رسیدگی کنند.ممنون میشیم