دسته‌ها
آرشیو خبری فرهنگی مازندران

افتتاح کتابخانه ادبیات پایداری و مقاومت در حوزه هنری مازندران

با حضور استاد مرتضی سرهنگی _ پژوهشگر، نویسنده و فعال پیشکسوت ادبیات دفاع مقدس_ با هدف کمک به فعالیتهای مطالعاتی و پژوهش های گسترده در عرصه ادبیات دفاع مقدس و تاریخ شفاهی جنگ، کتابخانه ادبیات پایداری حوزه هنری مازندران در روز گرامیداشت مقام شهدا گشایش یافت.

عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما

رییس حوزه هنری مازندران در آغاز این رویداد فرهنگی هنری عنوان کرد: با تهیه ۱۴۰۰ جلد کتاب تخصصی عرصه ادبیات پایداری و مقاومت از آثار انتشارات معتبر از جمله سوره مهر و… ( از طریق دفتر مطالعات پایداری حوزه هنری مرکز) و افزودن به آثار مشابه موجود در کتابخانه تخصصی حوزه هنری مازندران این اقدام صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری مازندران ،مهدی معصومی گرجی با اشاره به اقبال نویسندگان و پژوهشگران جوان به فعالیت در حوزه دفاع مقدس افزود: گردآوری کتب تخصصی ومرجع و تازه های ادبیات پایداری یکی از زمینه های کمک به رویش نویسندگان موفق و بالطبع نسل بیدار و آشنای جامعه (با آنچه در گذشته این سرزمین رخ داده) خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بزرگانی همچون استاد سرهنگی سرمایه های با ارزشی هستند و خوشبختانه حوزه هنری مازندران از ابتدای سال جاری با برنامه ریزی مدون ضمن اجرای طرح کارگاه دوهفتگی با حضور ایشان، در پی آن است تا ضمن آموزش بنیادین و حرفه‌ای جریان تازه ای از تولید متون خاطره و داستان دفاع مقدس و انقلاب را در استان ایجاد کند.

همچنین مرتضی سرهنگی پس از افتتاح کتابخانه یاد شده، ضمن تحسین این اقدام و ارزنده خواندن آن گفت: استان مازندران چه از منظر موضوع و رخدادها و شخصیت های مهم دوران دفاع مقدس و انقلاب و چه از نظر پتانسیل های انسانی جهت تربیت نویسندگان صاحب قلم، فضای در خور توجهی را داراست.

وی با اشاره به پژوهشگران و نویسندگان مازندرانی که تا کنون در این عرصه کار های با ارزش و قابل توجهی داشته اند، افزود: تجربه کارهای سابق در استان نشان داده که با اقدامات زیرساختی می توان به غنا و بالندگی متون تولیدی و اقدامات حوزه جنگ و ادبیات پایداری کمک کرد.

پیشکسوت عرصه تاریخ شفاهی دفاع مقدس با ذکر این نکته که حمایت های دفتر مطالعات پایداری مرکز جهت تامین تازه های کتاب همچنان ادامه خواهد داشت گفت: گروهی از بهترین مردم این سرزمین، ارزنده ترین سرمایه زندگی خود ( جان خود ) را تقدیم کردند. اکنون این ما هستیم که به شهدا بدهکاریم و باید در جایگاه خود به بهترین شکل وظایف خود را به انجام برسانیم.

سرهنگی ادامه داد: این قبیل فعالیت های فرهنگی و پژوهشی، می تواند گوشه ای از مرام و منزلت اهالی ایثار و معرفت را ( انشالله به بهترین شکل) بازنمایی و در حافظه تاریخ ثبت کند.

شایان ذکر است که زین پس کتابخانه تخصصی ادبیات پایداری و دفاع مقدس حوزه هنری مازندران در کنار کتابخانه تخصصی هنر ی این مرکز پذیرای علاقمندان فرهنگ و هنر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *