دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

نخستین نشست استاندار مازندران با فرمانداران

نخستین نشست مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران با فرمانداران سراسر استان در سالن شهید رجایی برگزار شد.

عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما

مهدی یونسی رستمی؛ استاندار مازندران با بیان این که من با شعار توسعه همه جانبه به استان آمده ام، افزود: راهبرد و هدف اساسی بنده، یکپارچگی استان، منافع مشترک و توسعه متوازن استان است و در این مسیر غرب و شرق استان را مازندرانِ واحد می بینم و از همه سلایق سیاسی بهره می برم. ‎

مهدی یونسی رستمی؛ استاندار مازندران با بیان این که من با شعار توسعه همه جانبه به استان آمده ام، افزود: راهبرد و هدف اساسی بنده، یکپارچگی، منافع مشترک و توسعه متوازن استان است و در این مسیر غرب و شرق استان را مازندران واحد می بینم.

استاندار با اشاره به این که فرمانداران، پرچم داران سیاسی و اجرایی دولت در شهرستان ها هستند، افزود: هماهنگی دستگاه های اجرایی از دیگر رسالت های مهم فرمانداران در شهرستان است.

دکتر یونسی رستمی با بیان این که فرمانداران، بروفاق و توسعه به عنوان گفتمان اصلی دولت تاکید کنند، گفت: فرمانداران باید به عنوان نماینده عالی دولت در استان به صورت میدانی مشکلات مردم را رصد و بررسی کنند و در جهت حل آن ها تلاش نمایند.

وی با اشاره به این که به برنامه محوری اعتقاد دارم و براساس برنامه و عملکرد؛ مدیران را ارزیابی می کنم، عنوان کرد: محور فعالیت ما توسعه مازندران است و در این راه از توانمندی های ملی و ظرفیت ارکان قدرت بهره خواهم برد.

استاندار مازندران، تاکید کرد: انتظار می رود؛ همه تا زمانیکه در دولت مسئولیت داریم با تمام توان تلاش کنیم.

مقام عالی دولت در مازندران؛ پسماند را ابرچالش استان برشمرد و تصریح کرد: برای مدیریت پسماند استان به یک فرامسئول با توان مدیریت ملی می اندیشم.

استاندار، اصل رضایتمندی اجتماعی را از دیگر اصل های اساسی برای ارزیابی مدیران دانست و گفت: فرمانداران براساس گفتمان شخص رئیس جمهور و سیاست های دولت کار کنند.

وی یادآور شد: از تمام سلایق سیاسی برای توسعه استان استفاده خواهم کرد.

دکتر یونسی رستمی با بیان این که مازندران خدمات ملی را در قالب اعتبارات استانی ارائه می دهد، گفت: برای تامین منابع و برنامه ریزی های اصولی و علمی، زیرساخت ها باید بازنگری و فراهم شود.

استاندار با بیان این که به فرمانداران متعهد و کارآمد؛ اختیارات ویژه می دهیم و بر فعالیت آن ها بطور دقیق نظارت می کنیم، افزود: فرمانداران موتور محرکه توسعه شهرستان هستند و باید به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان عملیاتی فکر و میدانی عمل کنند.

وی همچنین اضافه کرد که فرمانداران باید در انتخاب مدیران شهرستان، نقش محوری داشته باشند و مدیران با نظر آنان انتخاب شوند، چون باید در ادامه مسیر اعتلای شهرستان با آنان کار کنند.

استاندار با بیان این که از ارتباطات ملی و نزدیک خود با کابینه و شخص رئیس جمهور در جهت پیشبرد امور توسعه ای استان بهره خواهم برد، گفت: دکتر مومنی، وزیر کشور یک ظرفیت مهم برای مازندران است و ما را در مسیری که گام نهاده ایم، حمایت خواهد کرد.

یونسی رستمی با تاکید بر این که مردم به کارآیی مدیران می نگرند و نتایج عملی اقدامات برایشان اهمیت دارد، یادآور شد: هرکس به گفتمان وفاق ملی اعتقاد دارد، با من کار می کند.

استاندار مازندران با اشاره به این که پروژه ها باید در برنامه زمان بندی به اتمام برسد و اتمام پروژه های نیمه تمام نیز از اولویت های بنده است، افزود: هیچ پروژه ای را در زمان مدیریت خود آغاز نمی کنم؛ مگر آن که در زمان مدیریت خودم به پایان ببرم.

یونسی رستمی با بیان این که حضور مدیران ملی بویژه در حوزه های زیرساختی به پیشرفت مازندران کمک خواهد کرد؛ خبر داد: وزیر راه و شهرسازی را برای بازدید از برخی پروژه ها و بررسی پروژه های راه و شهرسازی به مازندران دعوت کرده ام.

11 دیدگاه دربارهٔ «نخستین نشست استاندار مازندران با فرمانداران»

ضعیف ترین آدم جمع، فرماندار … هست، فردی که نه تنها به تولید در شهرستان کمک نمیکنه بلکه برعکس عمل میکنه، شما وضعیت محیط زیست، زباله، جاده، شهرسازی و … رو ببینید، خوب نقش فرماندار چیه

باید در عمل دید ، با شناختی که از ایشان دارم ،فکر نکنم بتواند، یکی از بزرگترین معضل استان ، یعنی فساد سیستماتیک در دستگاه های دولتی را حل کند.
در این استان کسی که پول دارد خدا است .

سلام ضمن تبریک بابت سکانداری این پست مهم
احتراما به عرض میرساند کلاردشت چمن مکارود جز بافت هستیم ولی اب شرب و لوله کشی اب حتی نداریم.لطفا پیگیری فرمایید.

سلام و درود بر جناب یونسی برنامه هارا باید علمی و عدالت محور پیش برد همه استان را یک پارچه دید و جدی برخورد نمود برنامه کوتاه مدت و بلند مدت دید به گردشگری دریا محور توجه بیشتری نمود واین سالها در تاریخ ثبت می‌گردد و بابرنامه باید کارها راپیشبرد که از عهده مرد عمل چون جناب رستمی برمیاید آرزوی موفقیت ایشان را از خداوند داریم

سلام پس اون شمشیری که از رو کشیده بود چی میشه! من فقط کسانی رو مدیر میکنم که به پزشکیان رای دادن!!! دوباره همونارو میخواد بزاره یا بیاره؟!!!

بهتر نبود بعد از انتصاب فرمانداران جدید به قید فوریت، تشکیل جلسه ونشست می داد.اونا (قبلی ها)اگر توانش روداشتند معضلات رو برطرف میکردن ،خصوصا زباله مرکز استان

آقای دکتر با خوش اند گویی ..خواهش میکنیم جلوی زمین خواری ساخت وساز غیر مجاز ..رو بگیرین روستاهای غرب مازندران فاجعه است ..دهیار آن شدن کدخدای روستاها پول میگیرن اجازه ساخت غیر اصولی .حتی خارج ازبافت رو میدهن . .چطور .قانونی تصویب نمیشه

استانداران استان‌ها گیلان ومازندران اگر اندکی همت به خرج می‌دادند .سواحل زیبای خزر بهترین پتانسیل برای جزب گردشگر ورونق توریسم استفاده های خوبی میشد ولی نرسیدن وامور ومانند در اتاقهای تودر تو وسپردن کار به پیمانکاران متخلف که فقط پول می‌شناسند صنعت توریسم را در این بلاد منفعل نگه داشته اند وشد سواحلی که حال آدم ازشون به هم میخوره پیمانکارن یه چهار پایه فلزی درست کردند وگاهی دروش یه گونی بنایی می‌کشند وبه گرانترین قیمت ارائه می‌دهند نه سرویس‌های بهداشتی مناسب نه محل اسکان مناسب وهزاران نه دیگر ااین سواخل اگر دست اعراب ویا اردوغان دودوزه باز منافق بود بیشترین درآمد ازشون کسب می‌کرد ولی مسوولین مانه چون بصورت پارتی ونه ازروی لیاقت پست گرفتند

چرا یک پزشک که تخصصش سالیان سال در علم پزشکی و جراحیست باید در حوزه ی دیگری به کار گرفته شود ، درحوزه ی اجرایی و آنهم میتوان گفت شخص اول یک استان ، در جایگاه خود نیستیم و انتظار پیشرفت و ترقی هم داریم ، این امر در کل کشور میتولن گفت حاکم است ، باز نشسته های یک حوزه را به هر دلیلی به کاری مهمتر در حوزه ی دیگری به کار میگیریم ،تحصیل کرده های ما در بازارآزاد به ناچار مشغول کارند و باز نشسته ها که جایگاهشان باید با یک نیروی کار متخصص و تحصیل کرده ی جوان تعویض گردد یا ابقا میشوند و یا سمت بالاترو مهمتری به ایشان داده میشود ، این سیستم محکوم به در جا زدن است.

یک راهکار ساده برای حل ناترازی برق و حفظ محیط زیست :
در هنگام ساخت و ساز ، هزینه کنتور برق هر واحد آپارتمان حدود ۱۵ میلیون تومان (تابلو ، کابل ، امتیاز ، کنتور ، نصب) است ، یک ساختمان ده واحدی ۱۵۰ میلیون تومان هزینه کنتور و شش ماه بروکراسی اداره برق و مازوت سوزی نیروگاه فسیلی و ناترازی برق !!!

راهکار : در هنگام صدور پروانه ، برق ساختمان باید توسط پنل خورشیدی تامین شود ، هزینه پنل خورشیدی ۵ کیلو وات ۱۵۰ میلیون تومان و معادل هزینه کنتور است و ظرف یک هفته نصب و اجرا میشود ، بروکراسی ۶ ماهه ندارد ، پول مصرف برق ماهانه ندارد ، ناترازی برق ندارد ، مازوت سوزی نیروگاه ندارد ، قطعی برق ندارد ، تیربرق و زائده بصری جهان سومی ندارد ، کابل دزدی ندارد ، هزینه به دولت تحمیل نمیکند ، منافع اقتصادی برای مصرف کننده دارد .
این راهکار برای صنایع نیز قابل تعمیم است ، به امید روزی که همه نیروگاه‌های فسیلی تعطیل شوند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *