دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران ورزشی

نخستین راند مسابقات درگ ۴۰۰ متر چندجانبه در محمودآباد

به مناسبت روز سرباز و بزرگداشت شهدای جنگ ۱۲ روزه، نخستین راند مسابقات درگ ۴۰۰ متر چند جانبه در شهرستان محمودآباد آغاز به کار کرد.

عکاس(هدا کاشی پور) منبع: خزرنما


سرپرست هیات اتومبیلرانی و موتورسواری مازندران با بیان این که برنامه‌ریزی اجرای این رویداد از یک ماه قبل آغاز شد گفت: در این رویداد که از ساعت ۱۰ صبح جمعه ۴ مهرماه در محمودآباد در حال برگزاری است، بیش از ۱۲۰ خودرو ایرانی و خارجی از ۱۰ استان کشور در ۸ کلاس شرکت کرده‌اند.
زادمهر قلی‌زاده افزود: کلاس ۲۰۶ اختصاصی این مسابقات به اتمام رسیده و در حال حاضر، سه نفر نخست روی باسکول وزن‌کشی شدند و پس از آن استارت کلاس ۴۰۵ اختصاصی آغاز می‌شود.
وی اظهار داشت: نخستین راند مسابقات درگ ۴۰۰ متر چندجانبه پس از ۵ ماه وقفه به دلیل فوت عکاس مسابقات در پیست آزادی آغاز و با استقبال فراگیر دوستداران این رشته روبرو شده‌است.
قلی‌زاده در خاتمه خبر داد: ۱۸ مهر ماه سال جاری نیز مسابقات آفرود راند دوم قهرمانی کشور با بیش از ۱۰۰ شرکت‌کننده در بابلسر برگزار خواهد شد.
در پایان این مسابقات در کلاس ۲۰۶ اختصاصی به ترتیب محمد شریفی، علیرضا حیدری و سجاد عرب، در کلاس ۸ سوپاپ صدرا فرمانی، محمد دماوندی و مهیار جعفرزاده، در کلاس ۱۶ سوپاپ به ترتیب جواد وزی، صدرا فرمانی و محمد دماوندی، در کلاس توربو دیفرانسیل جلو به ترتیب عرشیا خورشیدی، امیرحسین صادقی و میلاد علیزاده، کلاس ۴ و ۶ سیلندر دیفرانسیل جلو به ترتیب مهدی وهابی، هادی شریفی و حسین ثابت، در کلاس آزاد نفر اول جواد نتاج، دوم عرشیا خورشیدی و نفر سوم مهدی باسره و در کلاس پراید BP به ترتیب مجید کیخائی، حمیدرضا گونجی و احسان کهنسال به‌عنوان نفرات برتر نخستین راند مسابقات درگ ۴۰۰ متر چندجانبه معرفی شدند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *