















































نخستین جشنواره تولیدات نرمافزاری و دستساختههای ارزیابی و مداخله در حوزه اختلال یادگیری ویژه و دیرآموز با حضور “رضوان حکیم زاده” معاون آموزش و پرورش ابتدایی کشور و معاون وزیر و “سالار قاسمی” رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور به میزبانی مازندران در ساری برگزار شد.
عکاس(خلیل دردانه) منبع: خزرنما
رضوان حکیم زاده معاون آموزش و پرورش ابتدایی کشور با بیان اینکه همه ما در هر مسئولیتی باافتخار به یاد داریم معلم هستیم و معلم خواهیم بود، گفت: مازندران با سواد ترین و پیشگام ترین استان است.
وی با بیان اینکه دکتر پزشکیان نه در حرف بلکه در عمل آموزش و پرورش را در اولویت اولش قرار داد، گفت: تاکید ایشان این است که مدارسی در خور داشته باشیم.
این مسئول با بیان اینکه برای آموزش و پرورش دانش آموزان امروز که بومیان نسل دیجیتال هستند باید طرحی نو در اندازیم، افزود: ما امروز با نسلی پرسشگر مواجه هستیم.نمیتوان با روش های قدیمی پیش رفت و باید برای تحقق عدالت آموزشی تلاش کرد.
وی با بیان اینکه باید به دنبال فرصت های برابر یادگیری باشیم، اظهار کرد: هیچ کودکی نباید به دلیل نیازهای ویژه اش از تحصیل باز بماند.
وی با تاکید بر اینکه مدرسه با نیازهای ویژه پناهگاه و مأمن دانش آموزان ویژه است، افزود: بهترین انسان روی زمین کودکان با نیازهای ویژه هستند ما باید پدر مادرهای با نیازهای ویژه را درک کنیم.
وی گفت: شما معلمان ایثارگران پنهان هستید ساعت ها تلاش برای پیشرفت میکنید
وی افزود: آماده هستیم دست همکارانمان را در این بخش بگیریم تفاهم نامه نماد و نمود است،آماده یادگیری از همکاران تان هستم.
وی افزود: شما به ما یاد میدهید که آموزش واقعی تبدیل ترس به اعتماد، ناتوانی در توانایی، تردید به خودباوری است.
“سالار قاسمی” معاون وزیر و رئیس آموزش و پرورش استثنایی کشور در این جشنواره با بیان اینکه در حوزه آموزش مازندران استان سربلند و فرهنگی است، گفت: این جشنواره اولین جشنواره تولیدات نرم افزاری و دست ساختههای ارزیابی و مداخله حوزه اختلال یادگیری است.
وی با بیان اینکه این جشنواره فصل نوینی در همکاری آموزش و پرورش ابتدایی و استثنایی است، گفت: امروز اگر جشنواره ای برگزار میشود ما باید در آن به دنبال آن بودیم از انقلاب آموزشی عقب نمانیم.
این مسئول با بیان اینکه تحول و انقلاب آموزشی از جشنوارههای کوچک شروع میشود، اظهار کرد: آموزش و پرورش استثنایی به مثابه سازمان یادگیرنده و نو آور است، ما چهار راهبرد داریم
اول حکمرانی شبکههای و مشارکتی در نظام آموزش و پرورش استثنایی، سیاست گذاری مبتنی بر داده در نظام آموزش و پرورش استثنایی، مدیریت راهبردی در نظام آموزش و پرورش استثنایی و مدیریت تطبیقی در نظام آموزش و پرورش استثنایی است.
قاسمی با بیان اینکه مهم ترین جلوه آموزش و پرورش استثنایی فراگیر محوری است، ترند های نوین جهانی در آموزش و پرورش توان محوری، عدالت احتماعی و… است.
وی با بیان اینکه سازمان استثنایی باید سازمان یادگیرنده محور و نوآور باشد، افزود: معلم در انقلاب آموزشی راهبر یادگیری است.
این مسئول با بیان اینکه افق و چشم انداز ما در آموزش و پرورش استثنایی این است که امروز مدرسه ویژه مامن، پناهگاه اجتماعی و احساسی خانواده های با نیازهای ویژه باشد گفت: بحث تلفیقی باعث تجمیع آموزش و پرورش استثنایی و ابتدایی می شود. فراگیر سازی اولویت آموزش و پرورش دنیا شده است و پارادیم فناوری و هوش مصنوعی در حوزه توجه قرار دارد. اهمیت آموزش مبتنی بر دست ورزی هم مطرح است. نکته مهم این برنامه ها در افق و چشم انداز آموزش و پرورش استثنایی است و آن هم این است که امروز مدرسه ی ویژه مامن و پناهگاه اجتماعی عاطفی و احساسی خانواده های کودکان با نیازهای ویژه است.
وی گفت: تفاهم نامهی ارتقای فرصتهای برابر آموزش و توانبخشی برای نو آموزان و دانش آموزان ابتدایی امضا میشود.
سالاری با بیان اینکه معلم در منظومه معرفی ما و دنیا سه ویژگی دارد عالم عامل، پژوهنده خلاق و مربی دلسوز است، اظهار کرد: نیاز به بازمهندسی در زمینه کیفیت بخشی و تحول گرایی در سنجش داریم.
وی با بیان اینکه ما باید در تشخیص و مداخله کارهای مهم تری انجام دهیم، افزود: تعهد ما توانمند سازی نیروی انسانی ( آموزش و فناوری جدید) است.
این مسئول با بیان اینکه بحث در آموزش و پرورش دنیا فراگیری است، افزود: ما در بحث معلم رابط و کیفیت بخشی باید کمک کنیم.
این مسئول گفت: مطالعات یونسکو نشان میدهد دسترسی دانش آموزان به معلم با کیفیت و روش های با کیفیت ۴۰ درصد بزهکاری را کم خواهد کرد.