دسته‌ها
آرشیو خبری ساری مازندران

مراسم دهمین سال تأسیس سازمان مردم‌نهاد خیریه همت عالی مازندران

مراسم دهمین سال تأسیس سازمان مردم‌نهاد خیریه «همت عالی مازندران» با حضور گسترده مسئولان، خیرین و اقشار مختلف مردم، در سالن جمعیت هلال‌احمر استان مازندران در شهر ساری برگزار شد.

عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما


این مراسم با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر از مردم، مدیران استانی و شهرستانی، روحانیت معزز، فعالان اجتماعی و خیرین حوزه سلامت همراه بود. همچنین دکتر سمیه رفیعی نماینده مردم شریف تهران در مجلس شورای اسلامی و دکتر بهشید برخوردار نماینده زرتشتیان در مجلس شورای اسلامی از جمله مهمانان ویژه این آیین بودند.
سازمان مردم‌نهاد خیریه همت عالی مازندران به‌عنوان یک کاروان سلامت تخصصی و فوق‌تخصصی، طی ده سال گذشته نقش مؤثری در ارتقای سلامت مناطق محروم روستایی و مناطق کم‌برخوردار شهری ایفا کرده است.

این خیریه با بهره‌گیری از پزشکان متخصص و فوق‌تخصص در رشته‌های مختلف، اقدام به ارائه خدمات پزشکی، درمانی و دارویی به‌صورت کاملاً رایگان نموده و توانسته است گام‌های ارزشمندی در کاهش آلام بیماران نیازمند بردارد.
در این مراسم، ضمن مرور دستاوردهای ده‌ساله خیریه همت عالی، از تلاش‌های جهادی پزشکان، کادر درمان، داوطلبان و حامیان این مجموعه مردمی قدردانی شد.

سخنرانان این آیین نیز بر اهمیت توسعه فعالیت‌های داوطلبانه در حوزه سلامت و حمایت از سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در این عرصه تأکید کردند.

یک پاسخ به «مراسم دهمین سال تأسیس سازمان مردم‌نهاد خیریه همت عالی مازندران»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *