دسته‌ها
آرشیو گردشگری مازندران

فصل برداشت گندم در مازندران

برداشت نخستین خوشه های طلایی گندم از اوایل فروردین هر سال در کشور آغاز و تا پایان شهریور ادامه دارد. بر اساس پیش بینی وزارت جهاد کشاورزی در سال زراعی جاری تولید ۱۳.۵ میلیون تن گندم از مزارع کل کشور برداشت می شود.

عکاس(مهدی محبی پور) منبع: خبرگزاری ایرنا

کشت گندم در استان مازندران در ۵۴ هزار و ۹۵۰ هکتار اراضی زراعی انجام می شود و سالانه به طور متوسط ۴۷۰ هزار تن گندم و ۳۹۰ هزار تن آرد مصرف می شود. بیش از ۲۱ هزار دستگاه کمباین کار برداشت محصول را انجام می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *