دسته‌ها
آرشیو گردشگری مازندران

فرآوری نیشکر در روستای کَرچنگ قائم‌شهر

نیشکر یا همان “شکر لَلِه” حاصل دست رنج کشاورزان مازندرانی است. نی‌ها پس از پوست کنی در مزرعه برای آب گیری به کارگاه آورده می‌شوند و پس از پخت تبدیل به محصولی شیرین با مصارف متنوع می‌گردند. یک شغل فصلی و خانوادگی که از اوائل آذر تا اواخر زمستان ادامه دارد.

عکاس(هدا کاشی پور)منبع: خبرگزاری فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *