دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در گلوگاه

همزمان با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مردم مؤمن و انقلابی شهرستان گلوگاه با حضوری گسترده و پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن، جلوه‌ای باشکوه از اتحاد و همدلی را به نمایش گذاشتند.

عکاس(فرشید سگار) منبع: پایگاه خبری نکته آنلاین

امروز ۲۲ بهمن، با وجود هوای سرد زمستانی، خیابان‌های گلوگاه شاهد موج خروشان حضور اقشار مختلف مردم بود؛ پیر و جوان، زن و مرد، نوجوانان، دانش‌آموزان و دانشجویان، کارگران، فرهنگیان و دیگر اقشار جامعه، دوشادوش یکدیگر در این مراسم شرکت کردند تا بار دیگر پایبندی خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی اعلام کنند.

راهپیمایی امسال رنگ و بویی متفاوت داشت؛ رنگ اتحاد و بوی همدلی. شعارهای مردم، پرشورتر و چهره‌ها مصمم‌تر از همیشه، حکایت از عزم راسخ آنان در حمایت از نظام جمهوری اسلامی و آرمان‌های امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب داشت.

در این مراسم، مسئولان شهرستان از جمله امام جمعه، فرماندار، نیروهای نظامی و انتظامی و دیگر مدیران دستگاه‌های اجرایی نیز همراه با مردم حضور یافتند و همگام با آنان مسیر راهپیمایی را طی کردند.

مردم شهرستان گلوگاه امروز با حضور گسترده خود نشان دادند که سرمای هوا نمی‌تواند از گرمای ایمان و وفاداری آنان به انقلاب و نظام کم کند و همچنان پای عهد خود با انقلاب اسلامی ایستاده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *