دسته‌ها
آرشیو خبری ساری مازندران

دیدار استاندار مازندران با جانبازان نخاعی در آسایشگاه امام علی(ع) ساری

بمناسبت میلاد حضرت ابوالفضل(ع) و روز جانباز،مهدی یونسی استاندار مازندران با همراهی کهنسال مدیرکل بنیاد شهید استان در مرکز توانبخشی جانبازان امام علی(ع) با جانبازان نخاعی و یادگاران دفاع مقدس در این مرکز دیدار کردند و از مقام شامخ آنان تجلیل کرد. ‎

عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما

استاندار مازندران که خود نیز از یادگاران هشت سال دفاع مقدس است با حضور در جمع جانبازان سرفراز، بار دیگر نشان داد که محبت و همدلی با ایثارگران این سرزمین همواره در اولویت است. این دیدار صمیمانه، فرصتی بود تا یاد و خاطره فداکاری‌های آنان زنده شود و صدای دل‌نشین قدردانی از دلاوری‌هایشان در قلب جامعه طنین‌انداز گردد.

مهدی یونسی رستمی در این دیدار از ایثارگری‌ها و فداکاری‌های شهدا و جانبازان تجلیل و آنان را الگویی برجسته برای نسل‌ امروز و آینده دانست.

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، با بیان اینکه شهدا همچون خورشید در دل تاریخ می درخشند، اظهار کرد: شهدا همواره با نور خود به جامعه روشنایی و آگاهی می‌بخشند.

یونسی رستمی با تاکید بر اینکه هیچ قلمی قادر به توصیف دقیق عظمت شهدا نیست، افزود: امروز هر چه داریم از وجود پرنور شهدا و ایثارگران است.

استاندار مازندران با تاکید بر اینکه عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی از برکت خون شهدا و ایثارگران و جانبازان است، گفت: عزت، افتخار و سربلندی امروز ما مدیون خون پاک شهیدان است و امید است با خدمتگزاری صادقانه مسیر شهدا و جانبازان را ادامه دهیم.

یونسی رستمی همچنین جانبازان را مظهر پایداری و مقاومت و الگوی شایسته برای نسل‌های امروز و آینده دانست.

استاندار مازندران تصریح کرد: جانبازان عزیز در برخی موارد مشکلات و گرفتاری های زیادی دارند ولی از مشکلات دم نمی‌زنند و در راه آرمان های انقلاب ثابت‌قدم هستند.

وی حضور در کنار جانبازان و ایثارگران را یک سعادت بزرگ دانست و ابراز امیدواری کرد که بتواند در جهت رفع مشکلات آن‌ها گام‌های موثری بردارد.

مازندران در دوران جنگ تحمیلی ۱۴ هزار و ۴۰۰ شهید، ۳۴ هزار جانباز و ۲ هزار و ۳۶۰ آزاده را در راه دفاع از کیان اسلامی تقدیم انقلاب کرده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *