دسته‌ها
آرشیو گردشگری

برداشت گل گاوزبان در مناطق کوهستانی بهشهر

مناطق کوهستانی و حاشیه راه‌های جنگلی هزارجریب در شرق استان مازندران این روز‌ها پر از گل‌هایی است که به رنگ‌های قرمز و بنفش درآمدند.

عکاس(فرشید سگار) منبع: پایگاه خبری بلاغ مازندران

معمولا برداشت گل گاوزبان از اردیبهشت ماه در مناطق کوهستانی استان آغاز شده و تا اواخر خردادماه ادامه می‌یابد.

گیاه دارویی و خوش عطر گل گاو زبان، توسط روستائیان برداشت می‌شود و پس از خشک کردن، در تهیه دمنوش، و چای استفاده می‌کنند. مازندرانی‌ها گل گاوزبان یا اِشکو را به خاطر خواص فراوانش به عنوان گیاهی شفابخش می‌شناسند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *