دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

بازدید آیت الله محمدی لائینی از صداوسیمای مرکز مازندران

نماینده ولی فقیه در مازندران با حضور در صداوسیمای مرکز این استان، از عملکرد رسانه‌های استانی در روشنگری و مقابله با تبلیغات دشمن در جریان حوادث اخیر قدردانی کرد.

عکاس(خلیل دردانه) منبع: خزرنما

آیت‌الله محمدی‌لایینی در این دیدار، با تبریک ولادت حضرت مهدی (عج)، به نقش محوری مردم در تحولات بزرگ تاریخ انقلاب اشاره و بیان کرد: ورود حضرت امام (ره) و پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن‌ماه، سلطنت دو هزار و پانصد ساله شاهنشاهی را در هم کوبید و این تحول با حضور مردم عزیز رقم خورد.

وی با اشاره به اینکه امروز هم آمریکا همچون دوران اوایل انقلاب اسلامی بدنبال منابع ایران اسلامی هست، افزود: دین اسلام اجازه تسلیم شدن ما به بیگانگان را نمی‌دهد و ما به هیچ عنوان زیر بار ظلم و ستم نخواهیم رفت.

آیت الله لایینی حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را نشانه اتحاد و همدلی مردم عنوان کرد و گفت: دشمن هر زمانی این اتحاد و همدلی را دید از اجرای توطئه های خود عقب نشینی کرد.

داود سیروس مدیرکل صداوسیمای مازندران نیز در این نشست با اشاره به تلاش این مجموعه برای “روایت‌گری اول” بودن، گفت: همکاران رسانه استانی با تمام ظرفیت و ساخت برنامه‌های مختلف در فتنه اخیر، تمامی توطئه‌های دشمنان که از رسانه‌های بیگانه بازگو می‌شد را خنثی نمودند.

وی با اشاره به مثال عینی عملکرد رسانه استانی در حادثه آتش‌سوزی اخیر، افزود: در موضوع آتش‌سوزی، رسانه استانی با حضور شبانه‌روزی در منطقه روایت‌گر اول بود و اجازه نداد رسانه‌های بیگانه از این موضوع موج‌سواری کنند.

مدیرکل صداوسیمای مازندران با بیان اینکه این استان دارای ظرفیت‌های فراوان فرهنگی است، بر آمادگی این رسانه برای تولید و پخش مستند‌های فاخر از زندگی علمای استان، با پشتیبانی شورای فرهنگ عمومی، تصریح کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *