دسته‌ها
آرشیو خبری ساری فرهنگی مازندران

افتتاحیه اکران مستند سینمایی “شگرد” در سینما سپهر ساری

آیین افتتاحیه اکران مستند سینمایی «شگرد»، برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلم مستند از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر، صبح امروز با استقبال پرشور تماشاگران و حضور مسئولان استانی در سینما سپهر ساری برگزار شد.

عکاس(فرشید سگار) منبع: پایگاه خبری نکته آنلاین

دراین مراسم همچنین به نمایش مستند «مازرونی پهلوون» نیز اختصاص یافت و با محوریت گرامیداشت فرهنگ پهلوانی و کشتی استان برگزار شد.

در پایان اکران این مستند، از خانواده دو شهید شاخص ورزشکار مازندران، شهیدان اسدالله پور گلوگاهی، حسن فقیه جویباری و خانواده قهرمان فقید کشتی مازندران، امامعلی حبیبی و همچنین عوامل مستند سینمایی تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم، «محمدرضا امامقلی» مدیرکل مرکز مستند سوره کشور، سرهنگ پاسدار «محمدحسن سلامی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت مازندران، «مهدی معصومی گرجی» رئیس حوزه هنری مازندران و جمعی دیگر از مدیران و مردم علاقه‌مند به هنر و ورزش حضور داشتند.

«شگرد» به شرح زندگی قهرمانان و پهلوانان ورزش خطه شمال یعنی کشتی می پردازد و اکران آن در پایتخت کشتی ایران با استقبال گسترده‌ای آغاز شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *