دسته‌ها
آرشیو خبری ساری مازندران

آغاز مراسم عزاداری ایام اربعین در بیت مرحوم عزت‌الله دامادی

نخستین روز مراسم عزاداری حسینی در بیت مرحوم حاج عزت‌الله دامادی با سخنرانی آیت‌الله محمدی‌لائینی برگزار شد.

عکاس(محسن هدایتی بنیادآباد) منبع: خزرنما

نخستین روز مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم حاج عزت‌الله دامادی، شامگاه سه‌شنبه با حضور گسترده مردم، خانواده‌های معظم شهدا، علما، مسئولان و عاشقان اهل‌بیت (ع) در بیت آن مرحوم در ساری برگزار شد.

در این مراسم، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران، با تبیین فلسفه قیام امام حسین(ع)، بر ضرورت زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار، مقاومت و ولایت‌مداری تأکید کرد و عزاداری برای حضرت سیدالشهدا (ع) را سرمایه‌ای ارزشمند برای حفظ هویت دینی و انقلابی جامعه دانست.

در ادامه، حجت‌الاسلام فاضل عباسی و حاج علی‌اکبری با مرثیه‌سرایی و نوحه‌خوانی در سوگ سید و سالار شهیدان، فضای مراسم را آکنده از شور و معنویت کردند و عزاداران حسینی با سینه‌زنی و ذکر مصائب کربلا، ارادت خود را به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) ابراز داشتند.

مراسم عزاداری بیت مرحوم حاج عزت‌الله دامادی که با استقبال چشمگیر مردم همراه شده است، در سه روز متوالی برگزار می‌شود.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، حجت‌الاسلام باکویی، امام جمعه کلاردشت، در شب دوم و حجت‌الاسلام سیدصادق موسوی در شب سوم به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و آیین‌های مرثیه‌سرایی و عزاداری نیز در هر سه شب ادامه خواهد داشت.

این مراسم همه‌ساله با هدف زنده نگه داشتن شعائر حسینی و تکریم یاد و خاطره مرحوم حاج عزت‌الله دامادی، در بیت آن مرحوم واقع در بلوار عسکری محمدیان، کوی کارمندان ساری برگزار می‌شود و با حضور پرشور ارادتمندان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) همراه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *