دسته‌ها
آرشیو گردشگری گیلان

“رشته خشکار” شیرینی معروف گیلان در ماه رمضان

رشته خشکار یکی از معروف ترین و پرطرفدار ترین شیرینی های سنتی ماه مبارک رمضان در گیلان است .

عکاس(خاطره احمدی نژاد) منبع: خبرگزاری فارس

مواد تشکیل دهنده این شیرینی ساده اما خوشمزه، ترکیب آب و آرد برنج(رشته) و مواد میانی شامل گردو، شکر، هل و دارچین(خشکار) است. در تهیه این شیرینی، خمیر غلیظ تهیه شده ،به وسیله قیف سوراخ دار که جنس آن برنجی است ، به شکل رشته های مشبک و توری مانند در می آیند که بر روی یک سینی مسی پخته می‌شود و با مواد میانی پر و پیچیده می‌شود. این شیرینی ها پیش از مصرف در روغن سرخ می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *