دسته‌ها
آرشیو گردشگری مازندران

نشاء برنج در شالیزارهای مازندران

هر سال با آغاز فصل بهار، کشاورزان استان مازندران زمین‌های خود را برای کشت برنج آماده می‌کنند. این آماده‌سازی شامل مراحلی مانند آب‌بندی و تسطیح زمین است که به دو روش سنتی و مدرن انجام می‌شود. یکی از مراحل مهم در این فرآیند، انتقال نشاءهای جوانه‌زده برنج از خزانه به زمین اصلی است که با دقت و ظرافت خاصی صورت می‌گیرد. این روش کشت که به نشاءکاری معروف است، نقش کلیدی در تولید محصول باکیفیت دارد.

عکاس(پرنیان احمدی) منبع: خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *