














































دهمین همایش تجلیل از واحدهای تولیدی حامی حقوق مصرفکنندگان مازندران در تالار مرکزی ساری برگزار شد.
عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما
۲۷ واحد برتر تولیدی حامی حقوق مصرف کنندگان در مازندران در مراسمی با حضور “علی بابایی کارنامی” و “عالیه زمانی” نمایندگان مجلس شورای اسلامی ،”وحید منایی”،” معاون نظارت و بازرسی سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان کشور و “کهنسال” مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران و دیگر مسوولان استانی در ساری معرفی و تجلیل شدند.
به گزارش ایرنا، از میان این شرکت های تولیدی پنج شرکت موفق به دریافت تندیس طلایی شدند و بقیه هم گواهی نامه حامی حقوق مصرف کنندگان را دریافت کردند.
سرپرست معاونت اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران در این مراسم با بیان این نکته که شعار سال سرمایهگذاری و تولید نباید فقط در حد نصب بنر باشد و باید در حمایت از تولیدکنندگان، مشکلات و چالش های آنان حل و فصل شود، گفت: باید با کمک یکدیگر راهکارهای حل مشکلات تولیدکنندگان را پیگیری و عملیاتی کنیم.
ابراهیم تولایی اظهار کرد: پشتیبانی از تولیدکنندگانی که ثروت اندوزی را کنار گذاشته و رضایتمندی مردم و مصرف کنندگان را دنبال می کنند مورد حمایت چند جانبه مسوولان دولتی خواهد بود، صد البته تولیدکنندگان باید به فکر سود منطقی باشند و این موضوع باید مورد اهتمام قرار بگیرد که تولیدکنندگانی که رضایتمندی مشتریان و حقوق مصرفکنندگان را در نظر بگیرند به سود منطقی خود هم باید برسند.
رویکرد رقابت در قیمت گذاری محصولات تولیدی دنبال می شود
سرپرست معاونت بازرسی و نظارت بر خدمات سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز در این مراسم به سال حمایت از سرمایهگذاری برای تولید اشاره کرد و گفت: رویکرد حمایت ویژه از بنگاههای اقتصادی و تولیدی دولت چهاردهم بسیار جدی است.
وحید منایی با اظهار این که رعایت از حقوق مصرف کنندگان همواره مورد تاکید است و همسو با این رویکرد آگاهی عمومی از محصولات کیفی تولیدکنندگان در جامعه هم مطرح است، افزود : حاکمیت هم تشویق و اهدای تندیس و گواهی رعایت حقوق مصرفکنندگان از سوی تولید کنندگان را مورد اهتمام قرار می دهد.
وی ادامه داد: امروز بنگاه های اقتصادی و تولیدی که رعایت حقوق مصرفکنندگان را رعایت می کنند مورد حمایت ویژه دولت قرار می گیرند.
منایی تصریح کرد: قانون نیاز به تغییر در حمایت از حقوق مصرف کنندگان ندارد، اما بعضی از تبصره ماده ها باید اصلاح و بازنگری شود.
سرپرست معاونت بازرسی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: شکاف هایی که در آیین نامههای حقوق مصرفکنندگان وجود دارد باید رفع شود.
وی با بیان اینکه امروز شکایت حضوری و سامانه ای مردم از محصولات تولیدی کشور وجود دارد، گفت: سامانه جامع قیمت گذاری نیز مانع قیمت گذاری دستوری شده است.
این مقام مسوول با توضیح این نکته که کالاهایی که در رقابت کیفی، خدماتی و قیمتی تولید می شوند، به صورت دستوری قیمت گذاری ندارند و معتقدیم که کار ساز نیست، اظهار داشت: امروز گروه محصولات لوازم خانگی و پتروشیمی در عرصه رقابت، قیمت گذاری می شوند اما در عین حال در رویکرد آزاد سازی قیمت، رها کردن قیمت ها وجود ندارد.