همزمان با روز جهانی غذا دوازدهمین جشنواره صنعت غذا باحضور استاندار مازندران و نمایندگان مجلس، با انتخاب و معرفی برترینهای این صنعت در ساری برگزار شد.
عکاس(مهدی صفری) منبع: خزرنما
یوسف نوری در همایش روز جهانی غذا که در سالن همایش پارلمان بخش خصوصی مازندران برگزار شد، با اشاره به رشد سه درصدی صادرات در کشور، آن را مرهون تلاشهای صنایع مختلف بهویژه صنعت غذایی دانست.
وی با بیان اینکه مکاتب غذایی بزرگ جهان چین، ایران و روم بودهاند، افزود: این مکتب دوباره در حال بازگشت است اما نسبت به دو کشور دیگر عقب هستیم؛ روم با انواع ماکارونیها و چین با غذاهای دریایی به میدان بازگشتهاند در حالیکه سالمترین و متنوعترین غذاها را در ایران داریم.
استاندار مازندران با اشاره به برخی سریالهای چینی و کرهای که بهنوعی غذاهای خود را هم تبلیغ میکنند، گفت: صدا و سیمای ملی و مازندران نیز با توجه به تنوع غذایی که در کشور و مازندران داریم، باید این مهم را در آثار خودشان مورد توجه قرار بدهند.
نوری همچنین خواستار تولید کالاهای صادراتی شد و گفت: با وجود همه تحریمها و مشکلات اما دولت تمام هم و غم و توان خود را به کار بسته تا مشکلات صادراتی را رفع کند.
وی با توجه به اهمیت فرآوری در ارزآوری بیان کرد: اگر به داشتههای تمدنی خود نگاه کنیم، هنر تولید مواد غذایی سالم و همین که به عنوان نمونه؛ از برنج انواع غذاهای سالم تولید شود، حائز اهمیت است.
استاندار مازندران در پایان اعلام کرد: دولت در حد توان همواره حامی تولیدکنندگان است.
به گزارش تسنیم، در پایان همایش از 11 گروه کالایی بخش غذا و داروی مازندران همچنین از 13 کارشناس که پس از داوری آثارشان انتخاب شدند، قدردانی شد.
2 دیدگاه دربارهٔ «دوازدهمین همایش روز جهانی غذا در ساری»
باخداقوت به برگزارکنندگان،بهتربودازبرگزیدگانی که دربرندسازی محصول باکیفیت که ازآنهاتقدیرشدنام می بردید.
کجا چه موقع تبلیغات نشده