کیوی یا انگور فرنگی چینی بومی سرزمین اصلی چین و تایوان است و همچنین در نیوزیلند و کالیفرنیا به صورت تجاری پرورش می یابد. این میوه طعم کمی اسیدی دارد و می توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد.
عکاس(غلامرضا شمس ناتری) منبع:خبرگزاری فارس
سطح زیرکشت باغهای کیوی در شهرستان چالوس ۴۵۰ هکتار است که ۴۰۰ باغدار کیوی در این محصول فعالیت دارند . نخستین نهال این میوه، سال ۱۳۴۷ در رامسر کاشته شده و هم اکنون استانهای مازندران ، گیلان و گلستان در حاشیه دریای خزر قدام به کشت آن نموده و یکی از محصولات صادراتی ایران محسوب میشود که به کشورهای حاشیه خلیج فارس، روسیه و هند صادر می شود .