دسته‌ها
آرشیو خبری گردشگری گیلان

پرورش ماهی قرمز در گیلان

تولید ماهی قرمز به عنوان یکی از نمادهای تزئینی سفره هفت سین هر ساله در روزهای پایانی سال رونق بیشتری می گیرد.

عکاس(مجتبی محمدی) منبع: خبرگزاری ایرنا

استان گیلان پیشگام در تولید و پرورش ماهیان قرمز و رتبه نخست کشور را دارد.

گونه های مختلف ماهی قرمز شامل «گلد فیش» ، «رد کپ» و «کالیتو» در ۱۰ هکتار از مزرعه پرورش ماهی ای در سنگر تولید و از این مرکز به سراسر کشور ارسال می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *