دسته‌ها
آرشیو گردشگری مازندران

پخت نان در روستاهای مازندران

بخشی از امور روزانه زنان روستایی طبخ نان در تنور سر یا به زبان مازندرانی تَندیر سَر می گذرد.

عکاس(زهرا طاهری پرکوهی) منبع: خبرگزاری فارس


زنان ، تنور را مهیای پخت نان می کنند و پس از آماده شدن،با هنر خود نان را به سبک و شیوه خود می پزند .
استفاده از زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین روی نان و خوشمزه شدن آن متداول است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *