دسته‌ها
آرشیو گردشگری گیلان

پخت حلوای سنتی ضیابری در گیلان

حلوا ضیابری یکی از حلوا‌های محلی استان گیلان است؛ که بیشتر توسط زنان ضیابر و صومعه‌سرا تولید میشود نام این حلوا از نام منطقه‌ای در استان گیلان به نام «ضیابر» گرفته شده است و قدمت آن به بیش از ۵۰۰ سال قبل برمی‌گردد.

عکاس(عباس عاشوری) منبع: خبرگزاری صداو سیما

در واقع دستورالعمل اصلی حلوا ضیابری اولین بار توسط مردمان این منطقه معرفی شد.

این حلوا با نام حلوا لا به لا و حلوای عید گیلان نیز شناخته می‌شود و برای ایام نوروز یکی از شیرینی‌های اصلی گیلانی است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *