دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

نشست خبری “مهدوی” رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران

نشست خبری “لطف اله مهدوی” رئیس دانشگاه فرهنگیان مازندران با محوریت سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجو معلمان سراسر کشور در ساری برگزار شد.

عکاس(خلیل دردانه) منبع: خزرنما

 سی و پنجمین جشنواره قرآن عترت دانشجو معلمان کشور به میزبانی دانشگاه فرهنگیان مازندران در ساری با حضور بیش از ۸۰۰ نفر برگزار می شود.

به گزارش ایرنا، رییس دانشگاه فرهنگیان مازندران در گفت و گو با خبرنگاران افزود: سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجو معلمان کشور ۱۷ تا ۲۱ شهریور ماه در ساری برگزار می شود.

لطف الله مهدوی افزود :این مسابقات در هفت بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، هنری، ادبی، فناوری، رسانه و نوآفزینی در قرآن برگزار می شود.

وی ادامه داد : محفل انس و برنامه های فرهنگی و تفریحی هم برای دانشجو معلمان در این ایام برنامه ریزی شده است.

رییس دانشگاه فرهنگیان مازندران اظهار داشت:۸۶۳ دانشجو معلم از سراسر کشور به این مسابقات می آیند. ۵۲۳ نفر در بخش آوایی شرکت می کنند و ۸۰ نفر در بخش معارفی و مابقی شامل ۲۶۰ نفر در دیگر بخش ها شرکت می کنند.

به گفته مهدوی، برنامه های فرهنگی و قرآنی به صورت مستمر در دانشگاه فرهنگیان برگزار می شود و نیز دروس در بخش معارف اسلامی برای دانشجویان برگزار می شود.

وی ادامه داد : تلاش های سالانه مراکز و پردیس فرهنگیان در حوزه قرآنی و فرهنگی در قالب جشنواره به صورت سراسری برگزار می شود.

رییس دانشگاه فرهنگیان مازندران برگزاری جشنواره ها را راهی برای شناسایی استعدادهای دانشجو معلمان برشمرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *