دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

نشست خبری “سردار زهرایی” رئیس سازمان بسیج سازندگی در ساری

همزمان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی ،نشست خبری سردار «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی و سرهنگ “اقبال پور “رئیس سازمان مازندران در ساری برگزار شد.

عکاس(محسن هدایتی بنیادآباد) منبع: خزرنما

سردار «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی در نشست با خبرنگاران مازندران که در سالن ستاد سپاه کربلا برگزار شد، با تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر اظهار داشت: بعد از طوفان الاقصی و اتفاقات منطقه نیاز بود جبهه مقاومت تقویت شود و طرح لبیک یا امام را سازمان بسیج مستضعفین اجرا کرد و قرارگاه جهادی شهید شاطری تشکیل شد.

وی افزود: این قرارگاه کاملا جهادی اداره می‌شود و استانها یک نماینده جهادی در منطقه دارند و یک ستاد هماهنگی بررسی دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی و هماهنگی با پویشها تشکیل شد و در حد وسع به جبهه مقاومت کمک می‌کنیم.

سردار زهرایی با اشاره با اینکه بزودی تشییع باشکوه سید حسن نصرالله در منطقه انجام خواهد شد، ادامه داد: بعد از آتش بس نوع و کمک ما به جبهه مقاومت هم تغییر کرده است.

این مسئول اضافه کرد: مردم مازندران ۲۷ میلیارد تومان کمک نقدی به جبهه مقاومت داشتند و این استان بالاترین رقم را داشت که بخشی از آن را بانوان لشکر حضرت زینب انجام دادند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی اذعان داشت: مردم ثابت کردند بصیرت بالایی دارند و در کمک به جبهه مقاومت پای کار هستند.

وی با اشاره به اینکه در دولت شهید رییسی هفت هزار و ۱۳۸ روستای کشور آبرسانی شد، گفت: دو هزار و ۱۰۰ روستا به آب شرب پایدار رسیدند.

سردار زهرایی با بیان اینکه طرح آبخیز تاجالیز یکی از طرح‌های بسیج سازندگی است، اذعان داشت: در حوزه آبخیزداری ۱۹ هزار کیلومتر و بیش از ۵۰۰ هزار کیلومتر کانال کشی در برنامه پنج ساله بسته شده است.

وی از اتمام بیش از ۹۰۰ پروژه آبرسانی در کشور خبر داد و افزود: قریب به ۴۰۰ رشته قنات به سرانجام رسید.

سردار زهرایی با اشاره به طرح ۴۰ هزار مسکن محرومین در کشور، بیان کرد: ۲۳ هزار مسکن مددجویی سال گذشته افتتاح شد و ۱۰ هزار مسکن نیز در سال جاری افتتاح خواهد شد.

وی با اشاره به مصوبه مجلس در خصوص قیر تهاتری گفت: در حوزه جاده بین مزارع و راه روستایی پایگاه مقاومت و گلزار شهدا را خواهیم داشت.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: ۱۹ میلیون متر مربع در طول یک سال آسفالت شد و دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر بین مزارع با کمک دهیاری‌ها، حمل و نقل جاده‌ای و شهرداری‌ها رقم خورد.

سردار زهرایی با اشاره به فعالیت ۶۲ هزار گروه جهادی در کشور اضافه کرد: ۳۰ هزار تا از این گروه‌ها پایگاه محور است و دو هزار گروه نیز ویژه هستند.

به گفته سردار زهرایی ۳۰ هزار گروه جهادی دیگر نیز فعالیت عادی و فعال دارند و به دنبال شبکه سازی و جبهه سازی گروههای جهادی در لبنان هستیم.

وی عنوان کرد: یکی از عرصه‌های اشتغال، بوم‌گردی و گردشگری تعالی بخش است که با توجه به اقتضاعات هر منطقه مورد توجه است.

سردار زهرایی اذعان داشت: در این زمینه همچنین نقاط روستایی و الگویی مشخص شدند و در نقاطی نظیر چابهار، جزیره هرمز، چهارمحال و بختیاری و هرمزگان اجرا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *