دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

نشاء سنتی برنج در شالیزارهای شیرگاه -سوادکوه شمالی

کشت برنج از اواخر فروردین ماه و نشای برنج که در اواخر اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و در اواسط خرداد پایان می یابد، از سخت‌ترین و طاقت‌فرساترین کارهای کشاورزی به حساب می‌آید و مردان و زنان سوادکوهی در مناطق مختلف این شهرستان باید پا در آب، دانه دانه نشاهای برنج را در خاک فرو کنند.

عکاس(مریم امیری) منبع: خزرنما

نشا کاری یکی از مراحل کشت برنج است. در این مرحله نشا (جوانه برنج) که پیش از این در خزانه آماده شده را به زمین اصلی انتقال می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *