دسته‌ها
آرشیو خبری گردشگری مازندران

نخستین جشنواره آشپزی “دووآب” در رامسر

نخستین جشنواره آشپزی بومی‌ـ‌محلی «دووآو» (دووآب)، غذای اصیل شهرستان رامسر، همزمان با هفته زن و با استقبال گسترده شهروندان و گردشگران، در باغ ۳۳ هکتاری این شهر برگزار شد.

عکاس(مریم جوربانیان) منبع: پایگاه خبری بلاغ مازندران


نخستین جشنواره آشپزی بومی‌ـ‌محلی «دووآو» به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر رامسر و با هدف احیای هویت غذایی و معرفی ظرفیت‌های فرهنگی این شهرستان برگزار شد. این رویداد که در شرایط جوی سرد و تنها یک روز پس از بارش شدید باران برگزار شد، با حضور پرشمار خانواده‌ها، شهروندان و گردشگران همراه بود.

در این جشنواره، آشپزان بومی، رستوران‌ها و مراکز آموزشی به معرفی و ارائه غذاهای محلی رامسر پرداختند و در کنار آن، برنامه‌های فرهنگی و هنری اجرا شد. برپایی غرفه‌های غذاهای محلی و صنایع‌دستی و حضور مهمان ویژه از دیگر بخش‌های این رویداد فرهنگی بود.

برگزارکنندگان این جشنواره، برگزاری چنین برنامه‌هایی را گامی مؤثر در معرفی فرهنگ بومی، افزایش نشاط اجتماعی و تقویت گردشگری و اقتصاد محلی رامسر عنوان کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *