اگر در زمان برداشت برنج از شهرهای مازندران عبور کنید، قطعا دود غلیظ به چشمتان میخورد که نفس کشیدن را هم برایتان سخت خواهد کرد و همچنین کشاورزانی را خواهید دید که در کنار زمین نظاره گر آتش گرفتن کاه و کلش زمین خود هستند و یا به شعله ور شدن این آتش کمک میکنند، کشاورزان برای کشت دوم برنج دست به چنین اقدامی میزنند، اگرچه در این چند ساله جهاد کشاورزی در این زمینه اطلاع رسانی کرده و از مضرات این کار در زمینه از بین بردن غنای زمین و اینکه این باقیمانده برداشت دارای مواد آلی است که برای حاصلخیزی زمین اهمیت دارد که با سوزاندن از بین خواهد رفت.
عکاس(اکبر قاسم پور) منبع: باشگاه خبرنگاران جوان