












































مراسم تحویل سال 1404باحضور آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در آستانه امامزاده عباس (ع) ساری برگزار شد.
عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما
نماینده ولی فقیه در مازندران با بیان اینکه مردم ما در سختیهای سال ۱۴۰۳ صبر و در خوشیهایش شکر کردند، گفت: الان در یک فرصت بسیار حساسی قرار داریم برای ایجاد تغییر در خودمان و شرایط زندگی و کشور، جامعه و منطقه سه فرصت ماه رمضان، شب های قدر و لحظه تحویل سال استفاده کنیم.
به گزارش معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در مراسم تحویل سال که در امامزاده عباس (ع) ساری برگزار شد، ضمن گرامیداشت ماه مبارک رمضان، ایام قدر و سالروز شهادت مولی الموحدین حضرت علی (ع)، اظهار کرد: حلول سال ۱۴۰۴ شمسی و تقارنش با این ایام را به فال نیک میگیریم و امیدواریم که سالی سرشار از خیر، برکت، سلامت، توفیقات و خدمات باشد.
وی افزود: مردم ما در سختیهای سال ۱۴۰۳ صبر و در خوشیهایش شکر کردند، الان در یک فرصت بسیار حساسی قرار داریم برای ایجاد تغییر در خودمان و شرایط زندگی کشور، جامعه و منطقه سه فرصت وجود دارد، ماه مبارک رمضان فرصتی برای توبه، خودسازی و حرکت به سوی خداوند است.
آیت الله محمدی لائینی گفت: ایام قدر هم ایامی است سرنوشتها تعیین میشود، شما در این ماه و دو سه شب هر چه میتوانید از خدا بخواهید که خوب خوبها را برایتان مقدر کند، میتوانید با تغییر در خود کاری کنید که خداوند خوبها را مقدر کند.
نماینده ولی فقیه در مازندران عنوان کرد: فرصت بعدی اینکه در لحظه تحویل سال، دعای معروف زیبا را بخوانید از خدای بزرگ حال خوش و خوب از نظر اجتماعی، مادی و آخرتی و تغییر به بهترین حال بخواهید.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تا شما تغییر نکنید چیزی تغییر نمیکند، گفت: اینکه در لحظات تحویل سال بهجای ماندن در خانه در یک فضای زیارتی و امامزاده بسیار جلیلالقدر و شجرهدار حضور پیدا کردید که به همت اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مازندران برگزار شد و بنده تقدیر و تشکر دارم، این حضور نشانهای است که ما میخواهیم عوض شویم و خدایا شرایط منطقه را به نفع اسلام و مسلمین تغییر بده.
امام جمعه ساری تصریح کرد: خداوند میفرماید که نگاه کن با رحمت خودش با زمین مرده چه میکند، اصلا خاصیت رحمت زنده شدن است، ماه رمضان و ایام قدر رحمت است و همه ما به یک حیات واقعی میرسیم، شما هم با رحمت به دیگران، آنها را از ناامیدی به یک حیات میرسانید، در مقابل خودبینی و خودخواهی، مرگ، یاس، اضطراب و ناامیدی را بهوجود میآورد.
این مسئول در پایان با بیان اینکه عید واقعی متعلق به حادثهای است که رخ میدهد نه زمانی که گذشت، خاطرنشان کرد: آن عیدی عید است که بر پایه یک حادثه درست باشد، مبعث پیغمبر، عید غدیر، قربان و … اینها عید است، صرفا گذشت زمان نمیتواند خیلی عید باشد چون عمرمان گذشت، بهخاطر ایام شهادت خیلی صحبت از عید نمیکنیم، امیدوار ظهور امام زمان (عج) هستیم که با آمدنش همه چیز خوب میشود.