

























































































































مراسم تجلیل از برترین های رشته موتورسواری و اتومبیلرانی مازندران باحضور عالیه زمانی و بابایی کارنامی، نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، احمدی،شهردار ساری ، پریچهره سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان میاندورود و هادی حق پرست رییس هییت موتور سواری و اتومبیلرانی مازندران و سید جواد احمدی ریاست هییت موتور سواری و اتومبیل رانی شهرستان ساری در سالن همایش هتل بادله ساری برگزار شد.
عکاس(محسن هدایتی بنیادآباد) منبع: خزرنما
مراسم باشکوه تجلیل از برترینهای هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان مازندران با حضور ارزشمند دکتر عالیه زمانی و دکتر علیبابا بابایی کارنامی، نمایندگان محترم مردم ساری در مجلس شورای اسلامی، و سید حسن احمدی شهردار ساری در هتل بادله شهرستان ساری برگزار شد.
در این مراسم، هادی حقپرست، رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی استان، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد هیئت در سال ۱۴۰۳، از تلاشها و همکاریهای ارزنده ورزشکاران، رؤسای هیئتهای شهرستانی و مسئولان کمیتهها صمیمانه تقدیر و تشکر به عمل آورد.
در بخش پایانی این مراسم، از کمیته برتر، هیئت برتر و ورزشکار برگزیده سال با اهدای لوح و تقدیرنامه تجلیل شد. همچنین بهمنظور بزرگداشت مقام شامخ شهدا، از خانواده شهید گرانقدر محمد ایاره نیز قدردانی ویژهای به عمل آمد.
این آئین، نمادی از همافزایی، تلاش و تعهد جامعه موتورسواری و اتومبیلرانی مازندران بود و برگ زرینی دیگر در مسیر توسعه این ورزش مهیج در استان به شمار میرود
لازم به ذکر است در این مراسم از خانواده شهید مدافع امنیت، «محمد ایاره» از سربازان گمنام امام زمان (عج) تجلیل شد.