دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

مراسم افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور در ساری

نیروگاه خورشیدی 160 کیلوواتی شرکت آب منطقه‌ای مازندران به عنوان بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور به بهره‌برداری رسید.

عکاس(خلیل دردانه) منبع: خزرنما

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، مراسم بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور در ششمین روز از هفته دولت با حضور استاندار مازندران، تعدادی از مدیران ارشد دستگاه‌های اجرایی این استان برگزار شد و این نیروگاه به طور رسمی مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

این نیروگاه خورشیدی که طی یک سال گذشته و در چهار ماه با نصب ۷۰۲ متر مربع پنل خورشیدی توسط شرکت آب منطقه‌ای مازندران ساخته شد، توان تولید سالانه 250 مگاوات برق را دارد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران در مراسم بهره‌برداری از این نیروگاه اظهار کرد: با ساخت این نیروگاه خورشیدی علاوه بر کاهش هزینه‌های مصرف برق در این اداره، احتمال قطعی برق این شرکت کاهش یافته و بخشی از بار مصرف برق ساختمان مرکزی آب منطقه‌ای مازندران از شبکه برق استان برداشته می‌شود.

حیدر داوودیان افزود: مصرف سالانه برق مجتمع اداری این شرکت بر اساس گزارش شرکت توزیع برق مازندران حدود ۳۰۰ مگاوات ساعت است که با راه‌اندازی این نیروگاه حدود 250 مگاوات از این نیاز با انرژی خورشیدی تأمین می‌شود.

وی با بیان این‌که برای بهره‌برداری از این نیروگاه 90 میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات طرح مدیریت سبز صرف شد، خاطرنشان کرد: این طرح در راستای اجرای الگوی مدیریت سبز سازمان‌های دولتی ایران با هدف بهره‌گیری از ظرفیت منابع انرژی تجدیدپذیر برای تولید برق اجرا شده است. با بهره‌برداری از این نیروگاه سالانه از تولید و انتشار بیش از ۱۰۰ تن گاز CO2 جلوگیری می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران تصریح کرد: در هفته‌های گذشته آزمایش تجهیزات و توان تولید برق این نیروگاه با موفقیت پشت‌سر گذاشته شد و اکنون بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور همزمان با هفته دولت به صورت رسمی وارد مدار می‌شود.

داوودیان خاطرنشان کرد: تولید برق از منابع انرژی تجدیدپذیر یکی از اولویت‌ها و دغدغه‌های این شرکت است که علاوه بر ساخت نیروگاه خورشیدی، با شناسایی و واگذاری نقاط مستعد برای ساخت نیروگاه آبی دنبال می‌شود.

به گفته وی پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت سرمایه‌گذار جذب شد و مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برق‌آبی در مازندران هم انجام و فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: در مازندران 134 نقطه دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع 483.2 مگاوات شناسایی شده که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود.

26 دیدگاه دربارهٔ «مراسم افتتاح بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور در ساری»

دریغ از یه عکس نیروگاه خورشیدی فقط عکس مسولین . خبر رسانی رو درست یاد بگیرید معلوم هم نیست که محلش کجاست اول باید عکس ها رو دید تا به خود خبر رسید

موافقم همشهری، حدود ۴۰ عکس از آدما گذاشتن که رزومه بش براشون اما دریغ از یک عکس از خود پنلها ونیروگاه

وقتی مسئول از جغرافیای منطقه سر در نیاورد. در منطقه ابری نیروگاه خورشیدی ساخته می‌شود. و در کویر سد ساخته میشود. و این سرمایه ملی هست که خوب و بجا استفاده نمیشود.

همه این مسولین محترم که در عکس می بینید را سینه خورشید قرار می دهند تا برق تولید کنند .اون آقایی که شب عید حقوق فرهنگیان رو واریز نکرده بود هم سویچش رو می زنه برق میاد دیگه قطعی برق نداریم .احسن

من در تعجبم در تمام گزارشات از ساری یا مازندران بجای اینکه از اصل موضوع تصاویر و اطلاعات منتشر بشه ، فقط تصاویر افرادی یا وظیفه شونه و یا میشه گفت ، کم کاری هم کردند به نمایش گذاشته میشه
بدونیم که فقر مازندران پشت برگهای سبزش پنهان شده، اگه در چند سال دیگه این چند برگ بمونه

کار درستی انجام شده برای کاهش بار شبکه ولی افسوس چه ساده انگارانه که فکر کنی به فکر مردم هستند اینها پولی که از مردم گرفته اند رو صرف آسایش و راحتی خودشان زمان قعطی برق در اداره کرده اند این مسئولین رو هر کجا دنیا بفرستی چیزی جز نابودی ایده اون کشور نمیشه

یکسری… نشیته هستن میان تو مازندران باطری خورشیدی درست میکنن عقل ندارند که مازندران یک استان ابری هست برید تو کویر اونجا بزنید اخه اینقدر برف مگه چقدر میارزه

سلام
از قم تا تهران از قم تا کرمان از قم تا تا اصفهان از قم تا خراسان‌ها از قم تا اراک و … کلی بیابان لم‌یزرع داریم با تقریبا تمام سال آفتاب سوزان برای نیروگاه خورشیدی بعد رفتید شمال جنگلی نیروگاه خورشیدی زدید؟!!!
چرا شما مدیران نخبه کی تمام نمی‌شوید؟

درود
چیزی از پنل خورشیدی ندیدیم در عکسها ، جناب خبرنگار تو که چنین می‌مالی فردای رفتن مسئولین بهت جایزه دستمال توالت خواهند داد و جناب نوری چیری از تخصص برقی میفهمه، متخصصین بفرمایند انرژی خورشیدی در مازندران برا تولید برق کفایت می‌کند…
فقط خبرنگار بفهمه و آخر دستمال توالت نگیره

هزینه برگزاری این مراسم افتتاحیه از قیمت نیروگاه بالاتر هست آخه نیروگاه 160 کیلووات که هزینه آن 4 میلیارد تومن دیگه مراسم افتتاحیه داره خجالت بکشید

اون آدم … که نشسته و مازندران را برای این کار انتخاب کرده کی بوده، و اون … که تائید کرده کی؟ آخه پهن مغزها اون همه کویر با آفتاب سوزان تو کرمان، سمنان، اصفهان، خراسان جنوبی و….هست اون موقع شماها رفتین منطقه کاملا ایری را پنل گذاشتید!!!

عجب – بزرگترین نیروگاه خورشیدی شمال کشور با توان 0.16 مگاوات برای ساختمان اداره و… – خبرها با بزرگنمایی هزاربرابری – این خبر اصلا در حد و اندازه این تیتر و این همه عکس نیست . 0.16 مگاوات دیگه این حرفارو نداره که با چهارتا پنل تو ۷۰۰ متر زمین .

مسئولین فربه در تصاویر از زوایای مختلف به نمایش گذاشته شده دریغ از حتی یک تصویر از خود نیروگاه خورشیدی
تمام کسانی که در گزارش نقش داشتند مجددا باید امتحان کنکور بدند

سلام … ایکاش بجای اینهمه عکس افراد، تصاویر پنل ها را نشان می‌دادید … حدود یازده سال است ک در یکی از شهرهای ساحلی مازندران آبگرمکن خورشیدی دارم … عملکرد بسیار عالی دارد … تقریبا موتور خانه، در بیش از نه ماه سال خاموش است … در زمانی هم ک هواابری است … باز هم تولید گرما میشود …در سالهای اخیر روزهای آفتابی در مازندران زیاد شده … همچنین نیاز ب هیچگونه تعمیراتی ندارد … امید است برای این مهم سرمایه گذاری بیشتر بشه ..‌. شاد و سلامت باشید …

160 کیلو بایت که اصلا رقمی نیست که این همه برای افتتاح آن لشکر کشی کرده اند بعد این همه بیابان خشک و لک بزرع آکل سال آفتاب آن وقت شمال نیرو. گاه خورشیدی بیشتر کمدی است.

سلام حالا که به این راحتی میتوانید برق تولید کنید ، پس برای تمام ادارات دولتی اینکار را بکنید ، تا ساعت کاری این عزیزان را به بهانه کسر برق کم نکند ، آخه حقوق و اضافه کاری این بنده های خدا به برق وصله

واقعا تاسف اوره این قضیه از بنیه هزار و یک مشکل داره. آبروی مازندران را بردین با این نیروگاه . 160کیلوبایت آخه رقمیه

سیدمحمد میرمهدی:
اگر بالای هرواحد مسکونی یک نیروگاه ۵ کیلووات بالای مساجد، مدارس ،ادارات ، اپارتمانها یک نیروگاه ۲۰ کیلووات ودر مزارع وکارخانه ها نیروگاه خورشیدی تا ۲۰۰ کیلووات نصب میشد نیاز به احداث نیروگاه های بزرگ نبود
سرمایه گذاری برای دولت نبود هزینه نگهداری برای دولت نبود درمصرف اب صرفه جویی میشد الودگی هوا نداشتیم پدافند غیر عامل باپراکندگی نیروگاه داشتیم هدررفت انرژی درکارخانه ها وشبکه انتقال نداشتیم تحریم نداشتیم گرفتار نبودیم بافروش برق تولید شده با قرار داد تضمینی به وزارت نیرو درامد پایدار برای واحدهای مسکونی و مراکز غیردولتی داشتیم والان قطب انرژی منطقه بودیم
وباتکنولوژی روز تولید برق داشتیم
وباصادرات برق حرف اول را میزدیم و میتوانستیم به همه کشورها حتی اروپا برق صادر کنیم

برای احداث مزرعه تخریب محیط زیست خواهیم داشت ولی احداث روی بامهااز محیط زیست تخریب شده توسط ساختمان‌ها استفاده بهینه خواهدشد مضافا براینکه با احداث مزرعه نیاز به احداث شبکه میباشد که ۲۰درصد انرژی تولید شده درشبکه مستهلک می‌شود ولی انرژی تولید شده روی بامها بدون هدر رفت به شبکه شهری منتقل میشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *