دسته‌ها
آرشیو خبری مازندران

فصل برداشت برنج از شالیزاهای مازندران

برنجکاری یکی از مهم‌ترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان این استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از مازندران تامین می‌شود.

عکاس(امیرعلی خواجه‌وندی) منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

فصل تابستان زمان برداشت برنج از ۲۱۰هزار هکتار زمین شالیزاری شمال کشور است.

اراضی کشاورزی در شهرستان‌های جویبار، بابل و بخش چهاردانگه ساری در مناطق جلگه‌ای مازندران، به دلیل شرایط مناسب آب‌وهوایی و حاصلخیزی خاک، امکان دو بار کشت در سال وجود دارد.

اما در مناطق بالادست به علت شرایط دمایی کمتر مساعد، تنها یک بار کشت انجام می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *