
































برنجکاری یکی از مهمترین فعالیت کشاورزی در مازندران و منبع مهم درآمد کشاورزان این استان است و با تولید بیش از یک میلیون تن، ۴۲ درصد برنج مورد نیاز کشور از مازندران تامین میشود.
عکاس(امیرعلی خواجهوندی) منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
فصل تابستان زمان برداشت برنج از ۲۱۰هزار هکتار زمین شالیزاری شمال کشور است.
اراضی کشاورزی در شهرستانهای جویبار، بابل و بخش چهاردانگه ساری در مناطق جلگهای مازندران، به دلیل شرایط مناسب آبوهوایی و حاصلخیزی خاک، امکان دو بار کشت در سال وجود دارد.
اما در مناطق بالادست به علت شرایط دمایی کمتر مساعد، تنها یک بار کشت انجام میشود.