














































































































همزمان با سراسر کشور، مراسم روز جهانی قدس 1404 در مرکز مازندران با سخنرانی “حجت الاسلام گواهی” رئیس عقیدتی و سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح از میدان شهید قاسمی تا مصلای امام خمینی(ره) ساری برگزار شد.
عکاس(محسن هدایتی بنیادآباد) منبع: خزرنما
رئیس عقیدتی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به سابقه تاریک این رژیم از زمان شکلگیری تاکنون،گفت: پرونده نسلکشی این رژیم بسیار سنگین است و جنایتهای متعددی را تاکنون رقم زده است،همه این جنایتها از چشم سازمانهای به اصطلاح حقوق بشر دور مانده و بنا ندارن این کشتار را ببیند.
به گزارش فارس ،حجتالاسلام عبدالعلی گواهی در جمع شرکتکنندگان در مراسم راهپیمایی روز قدس در مصلی مرکز استان، اظهار کرد: روز قدس روز اسلام است، روزی است که نخستین قبلهگاه مسلمانان مورد اهانت قرار گرفته است در این روز ماهیت رژیم کودکش برای جهانیان آشکار می شود.وی تصریح کرد: روز قدس روزی است که دنیا به دنبال اعلام انزجار از رژیم کودک کش است، این رژیم در روزهای اخیر پیمانشکنی کرده و به حریم ارزشهای الهی و به حریم مردم غزه حملات ناجوانمردانه داشته است.رئیس عقیدتی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به سابقه تاریک این رژیم از زمان شکلگیری تاکنون،افزود: پرونده نسلکشی این رژیم بسیار سنگین است و جنایتهای متعددی را تاکنون رقم زده است،همه این جنایتها از چشم سازمانهای به اصطلاح حقوق بشر دور مانده و بنا ندارن این کشتار را ببیند.وی یادآور شد: این رژیم سختترین جنایتها را در حق انسانها انجام داده و با این همه جنایتها با صدور پیام برای مردم ایران ادعای آبادانی دارند.حجتالاسلام گواهی با اشاره به برنامهریزی انجام شده برای کشتارهای مردم در نقاط مختلف خاورمیانه و جنایتهای که در سوریه و افغانستان انجام دادند، افزود: آنها به دنبال ایجاد ناامنی گسترده هستند، دشمن برای نابودی انقلاب اسلامی برنامه دارد.
وی افزود: برخی سوی مدیریتها را قبول داریم اما واقعا نباید چشم به جنایتهای مستکبران جهان ببندیم و نباید اجازه دهیم که جنایت پیگیری در کشور رقم بخورد.رئیس عقیدتی ستادکل نیروهای مسلح با اشاره به قدرت نظامی ایران افزود: با اتکا به نیروی الهی کشور ما بسیار قدرتمند است و در صورت هر اقدامی علیه کشور ما پاسخ کوبنده میدهیم،دشمن به دنبال از بین بردن هیمنه ما از طریق تضعیف باورهای دینی است و انتظار داریم که مسؤولان زمینه رفع مشکلات را فراهم کنند.وی یادآور شد: ناامیدی مردم از انقلاب یکی از اهداف اصلی دشمن است و در این زمینه باید دقت نظر ویژهای داشته باشیم.
3 دیدگاه دربارهٔ «راهپیمایی باشکوه روز جهانی قدس در ساری»
باسلام ،امروز چرا پرچم آمریکا و آدمک ترامپ قمارباز عیاش وپرچم اسرائیل وآدمک نتانیاهو بچه کش رومثل سالهای قبل آتیش نزدنند
بسیار عالی و پر شکوه
هیچ شکوفایی من در این ۴۵ سال راه پیمایی ندیدم
چه پیشرفتی در کشور ما حاصل شد
آیا با این کارا تونستیم آمریکا و اسرائیل را از بین ببریم