





























همزمان با هفته بهزیستی، حضرت آیت الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه ساری با حضور در اداره کل بهزیستی مازندران طی دیداری صمیمانه با دکتر فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی و جمعی از معاونین و مسوولین این نهاد دیدار و گفتگو کرد.
عکاس(دریافتی) منبع: خزرنما
نماینده ولی فقیه در مازندران خدمت به جامعه هدف بهزیستی را “فرصتی بینظیر” توصیف کرد که کمتر کسی آن را دارد و این خدمتگزاران را قشری دانست که نزد خدا از مقربترینها هستند.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در جمع کارکنان اداره کل بهزیستی استان مازندران، ضمن تسلیت این ایام، با اشاره به تقارن این ایام با چهلمین روز شهادت بیش از هزار شهید در کربلای امروز ایران اسلامی که به دست صهیونیستها و آمریکاییها و عوامل داخلی آنها به شهادت رسیدند، این مصائب را به عموم ملت ایران تسلیت گفت و از حضور گسترده مردم در مراسم عزاداری امام حسین (ع) و تشییع پیکر شهدای اخیر، صمیمانه قدردانی کرد.
وی به مناسبت هفته بهزیستی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید فیاض بخش و تمامی شهدای مرتبط با حوزه بهزیستی، از تلاشهای بیوقفه ۱۸۰ هزار نفر از خادمان جامعه هدف بهزیستی تشکر کرد.
آیت الله محمدی لائینی خدمت به این افراد را افتخاری بزرگ دانست و هفته بهزیستی را هفتهای مبارک برای تمامی این عزیزان خواند و به اهمیت شناسایی و بهرهبرداری حداکثری از فرصتهای زندگی پرداخت و آنها را به دو دسته مادی و ارزشی (معنوی و اخلاقی) تقسیم کرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران با تأکید بر اینکه فرصتهای مادی نباید منجر به ظلم و تعدی شوند، تصریح کرد: فرصتهای حلال و ارزشی، بهویژه خدمت به بندگان نیازمند خدا، از اهمیت والاتری برخوردارند.
عضو مجلس خبرگان رهبری خدمت به جامعه هدف بهزیستی را “فرصتی بینظیر” توصیف کرد که کمتر کسی آن را دارد و این خدمتگزاران را قشری دانست که نزد خدا از مقربترینها هستند و برخی از آنها آسیبهایی نظیر ناتوانی جسمی، ذهنی یا حسی دارند.
وی در ادامه سخنان خود، با اشاره به توصیهای از امام حسین (ع) به امام سجاد (ع) در لحظات پایانی عمر شریفشان در کربلا، یادآور شد: حضرت فرمودند: “بترس از ظلم نسبت به کسی که کسی جز خدا ندارد.”
آیت الله محمدی لائینی این توصیه را با وضعیت جامعه هدف بهزیستی مرتبط دانست و تأکید کرد: اکثریت این افراد، نه زبان گویایی برای دفاع از خود دارند و نه حامی قدرتمندی جز خدا.
وی هشدار داد: اگر به این قشر مظلوم ظلم شود، خداوند متعال طرف حساب خواهد بود و نفرین این افراد بدترین نفرینهاست، در مقابل، دعای خیر آنها نیز بهترین دعاهاست.
آیت الله محمدی لائینی از تمامی دستاندرکاران و خادمان خواست تا با نهایت دقت و صداقت در این مسیر گام بردارند و از هرگونه خیانت، چشمبد، دستکج، دامن نادرست و جیب نادرست پرهیز کنند.
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۵ هزار خانوار با بعد ۳۳۶ هزار نفر تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار دارند، گفت: از این تعداد ۶۳ هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش خدمات بهزیستی مازندران می باشند.
وی با اشاره به اینکه ۱۷ هزار و پانصد زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار دارند، افزود: ۲۰۳ فرزند بهزیستی با حکم قضایی در ۲۲ مرکز شبانه روزی نگهداری می شوند و رویکرد اصلی ما این است که کودک در بستر خانواده رشد پیدا کند بنابراین ماهانه مبالغی تحت عنوان امدادبگیر به خویشاوندان نزدیک، برای نگهداری کودک پرداخت می شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران سیاست اصلی سازمان را خانواده محوری دانست و ادامه داد: درحال حاضر بهزیستی مازندران به ۳۹۰ فرزند امداد بگیر که در خانواده های خود با حکم قضایی زندگی می کنند خدمات ارائه می دهد.
بریمانی به افزایش ۴۱ درصدی مستمری جامعه هدف بهزیستی در سال جاری اشاره کرد و گفت: در ماه گذشته ۶۶۵ نفر تحت پوشش خدمات بهزیستی استان قرار گرفتند و در حال حاضر پشت نوبت خدمات مستمری در مازندران وجود ندارد.
وی با اشاره به پرداخت حق پرستاری خانواده محور برای افراد دارای معلولیت، افزود: بیش از ۷ هزار فرد دارای معلولیت در استان، حق پرستاری دریافت می کنند.
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر پشت نوبت دریافت وسایل کمک توانبخشی نداریم، ادامه داد: با تایید انجمن نابینایان، ناشنوایان و جسمی حرکتی وسایل کمک توانبخشی خریداری و در اختیار افراد دارای معلولیت قرار می گیرد.
بریمانی برش بهزیستی مازندران در حوزه اشتغال را ۳ هزار شغل دانست و عنوان کرد: در سال گذشته ۳ هزار و ۴۰۰ شغل توسط بهزیستی مازندران ایجاد شده است که نسبت به تعهدات بهزیستی رشد ۱۱۴ درصدی را نشان می دهد.
وی با بیان اینکه تعهد بهزیستی برای ساخت مسکن در سال گذشته ۸۲۲ واحد بوده است، گفت: در سال گذشته ۹۴۵ واحد مسکونی احداث و به متقاضیان واجد شرایط واگذار شده است.
مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن تشکر و قدردانی از خیرین نیک اندیش در حمایت از جامعه هدف، افزود: در سال گذشته خیرین به صورت نقدی، غیرنقدی و خدماتی به جامعه هدف بهزیستی مازندران کمک کردند.
بریمانی با بیان اینکه ۷۲۲ مرکز و موسسه تحت نظارت بهزیستی مازندران فعالیت می کنند، ادامه داد: از این تعداد ۵۲۳ مرکز غیردولتی و ۱۶۸ موسسه خیریه و گروه همیار می باشند.