دسته‌ها
آرشیو حوادث گردشگری گیلان

تولید و پرورش ماهی قرمز در استان گیلان

تولید و پرورش ماهی قرمز در استان گیلان به عنوان یکی از نماد‌های تزئینی سفره هفت سین هر ساله در روز‌های پایانی سال و با نزدیک شدن به عید نوروز رونق بیشتری می‌گیرد.

عکاس(الهه فلاح بلندطبع) منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

استان گیلان پیشگام در تولید و پرورش ماهیان قرمز و رتبه نخست کشور را دارد. ماهی قرمز که به نام‌های ماهی طلایی، ماهی گلی، ماهی حوض نیز خوانده می‌شود، گونه‌ای ماهی از کپورچه‌ها است. این ماهی یکی از سنبل‌های سفره‌ی هفت سین است که نشانه زندگی و موفقیت و رنگ قرمز آن نیز در سفره هفت سین سمبل مهربانی، پیروزی، معیشت و برکت است.

22 دیدگاه دربارهٔ «تولید و پرورش ماهی قرمز در استان گیلان»

اصلا تولید ماهی قرمز در گیلان باید متوقف بشود
محیط زیست را نابود میکنه و تولید مواد غذایی رو مخدوش
کسی به کسی نیست
ماهی قرمز بومی شمال نیست

قشنگ وزیباهستند اما بویشان آنقدربداست که آنهارادرهرآبی بریزی هیچ حیوانی آن آب رانمیخورد اما دیگرنه#

کاش به تولید ماهی قرمز خاتمه بدهید ، دست از حیوان ازاری بردارید ، ماهی زبان بسته در تنگی تنگ اینقدر گرسنه و بدون اکسیژن میماند تا دچار خفگی و دمخوره شده و به سختی بمیرد ، تمام کنید این شکنجه هر ساله ملیاردها موجود زنده را

ماهی قرمز کسی نمیخاد من بالای پنج هزار دارم هر قیمتی که خاسته باشید میدم فقط میخام استخر آب رو تمیز کنم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *