دسته‌ها
آرشیو گردشگری گیلان

تولید ماهی دودی به روش سنتی در استان گیلان

دودی کردن ماهی فرایندی است که به منظور، پختن مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت ماهی یا سایر مواد غذایی انجام می‌شود.

عکاس(الهه فلاح بلندطبع) منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ماهی دودی شده با عطر درخت توسکا از چاشنی و مزه‌ها گیلانی است که در کنار انواع غذا‌های محلی این استان سرو میشود.

فرآیند دودی کردن ماهی طی ۱۵ روز و در سه مرحله پاک کردن شکم ماهی و شستشو خواباندن در استخر نمک و در نهایت دودی کردن در انبار دودخانه انجام میشود در گذشته استان گیلان حدود ۶۵ انبار دودخانه سنتی داشت که اکنون تعداد این انبار‌ها کاهش یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *