




















در شلمانِ گیلان، جایی که بوی نیشکرِ تازه با رطوبت زمین عجین شده، هنوز آتش کورههای سنتی روشن است. مردمی که از مزارعِ شیرین تا دیگهای مسیِ جوشان، روند تولید شکر قهوهای را نسلبهنسل زنده نگه داشتهاند.
عکاس(خاطره احمدی نژاد) منبع: خبرگزاری فارس





















در شلمانِ گیلان، جایی که بوی نیشکرِ تازه با رطوبت زمین عجین شده، هنوز آتش کورههای سنتی روشن است. مردمی که از مزارعِ شیرین تا دیگهای مسیِ جوشان، روند تولید شکر قهوهای را نسلبهنسل زنده نگه داشتهاند.
عکاس(خاطره احمدی نژاد) منبع: خبرگزاری فارس